Go messut Helsinki 8 – 10.03

11 Maa

Aina välillä kovasti ihmettelen itseäni. Asutaan aika lähellä messukeskusta ja sinne tulee lähdettyä aika usein. Tai harvinaisempaa on etten käy messuilla.

Viime viikonloppuna oli vuorossa Go Messut, lähinnä urheiluharrastuksiin keskitytty. Harrastanko kalastusta, ratsastusta, pyöräilyä, golffia, patikointia ? En. Miksi menen messuille? Koska messuilla on kiva käydä! I rest my case.

Siihen kahteen tuntiin, mitä messuilla vietin osui 3 todella mukavaa ja hauskaa hetkeä.

Puolustusvoimat olivat paikalla, edustettuina olivat ainakin ilmavoimat ja merivoimat. Muutama sana tuli ensimmäisten kanssa vaihdettua ja pakko sanoa, ulkoiset edellytyksen Finnairin lentokapteeneiksi on kaikilla olemassa.

Kun komeiden nuorten miesten kanssa juttelee, sitä aina välillä unohtaa olevansa a) naimisissa b) reippaasti vanhempi kun vastapuoli. Postikortteja lähettivät lapselleni, kiitos niistä!

Toinen kohtaaminen oli vähintäänkin sykähdyttävä. Yhdysvaltain suurlähettiläs Bruce J. Oreck käveli vastaan. Jalkani pysähtyivät ja jäin katsomaan kuka siinä menee. Hyvä vaan että kerrankin pidin suuni kiinni, olisin varmaan puhunut jotain todella järkyttävää. Tai vähintään pyörtynyt. Suurlähettilään olemus on upea ja hänen charminsa on suorastaan käsin kosketeltavaa. Vau !

Kolmas kohtaaminen oli kosintaa vastaava. Katselin lehtitilauksia ja siinä eräs mies tilasikin jonkun miehekkään erälehden. Lähdin kävelemään hiljakseltaan pois ja sama mies pysäytti minut ja kysyi haluaisinko olla hänen vaimonsa? Anteeksi mitä, oli ainoa mitä osasin siihen sanoa. Hän oli saanut kaupan päälle vaimolle Deko-lehden ja koska hänellä ei ole vaimoa, kysyi jos minä haluaisin sen. Ja jälleen kerran mies sai minut lähes sanattomaksi. Osasin sanoa vaan joo, kiitos. Sain lehden käteeni ja mies lähti.

Toivottavasti yllä mainitut miehet tietäisivät kuinka mukavia hetkiä he minulle antoivat. Kiitos kaikille !

Yksi vastaus kirjoitukseen “Go messut Helsinki 8 – 10.03”

  1. naturellielli 11 maaliskuun, 2013 klo 4:35 pm #

    Aivan mahtavaa!!! 🙂

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: