Ystävyys, mieletön voimavara ja rikkaus !

12 Huh

Kun on ikää tullut, tämänkin verran mitä minulla on, on ollut hetkiä, joissa on voinut luoda ystävyyssuhteita. Olen ollut eri kouluissa opiskelemassa, takana monta eri työpaikkaa, harrastuksia, kotiosoitteita. Ystävän voi saada vaikka leikkipuistosta, jos oikein hyvä tuuri käy.

14.2 vietetään Suomessa ystävänpäivää, jolloin voi lähettää ystävälle viestin ”minä ajattelen sinua, olet minulle tärkeä ”. Tänään, 12.4, vain vähän myöhässä, kokoonnuin kahden ystäväni kanssa iltaa istumaan. Lennu ja Marjo ovat entisiä työkavereita ja vaikka elämä veikin meitä kaikkia eri suuntiin, pidämme jatkuvasti yhteyttä ja näemme säännöllisesti. Harvinaista tänä päivänä, kun vauhti on kaikilla kova. Meidän kolmen tapaamiseen varataan aina aikaa. Päivä sovitaan hyvissä ajoin ja niitä ei peruuteta, kuten ei tälläkään kertaa.

Ilta menee siinä että me höpötetään jokainen suumme tyhjiksi ja voin kertoa, se ei käy hetkessä. Puhumme läpi lapset, miehet, työt ja tärkeintä, miltä meistä jokaisesta tuntuu. Jaetaan keskenään ilot ja surut. Ollaan tukena ja jos toinen tohkeissaan kertoo ”löysin mielettömän kasan todella halpoja turhakkeita millä kukaan ei tee mitään, mutta oli pakko ostaa kun oli niin halpoja” , on toisilla lupa nauraa ja sanoa hei, mietitääs nyt yhdessä miten homma meni.

Ollaan me jokainen onnellisia omista ystävistämme. Mutta myös muistetaan että ystävyyttä pitää hoitaa. Jos sinulla ei ole ikinä aikaa vastata ystäväsi puheluun, sähköpostiin, mihinkään yhteydenottoon, voit olla varma että ne joku päivä loppuu. Sähköpostiin vastaamiseen ei montaa minuuttia mene ja voin vakuuttaa, paljon paljon enemmän aikaa menee uuden ystävän löytämiseen.

Kiitos ystäväni että olette olemassa. Olette minulle tärkeitä !

2 vastausta kirjoitukseen “Ystävyys, mieletön voimavara ja rikkaus !”

  1. Nimetön 14 huhtikuun, 2013 klo 2:25 pm #

    Kuin myös 🙂

    • Lanttuleikkuri 19 huhtikuun, 2013 klo 8:09 am #

      🙂

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: