Vitaplex Salmiakki D-3 vitamiini

14 Huh

Osallistuin muutaman muun kanssa Hopottajien D-vitamiini -kampanjaan.

D-vitamiinien puutteesta voisin kirjoittaa pitkät pätkät, mutta varmaan me kaikki tiedetään kuinka tärkeää on d-vitamiinin saaminen jokaiselle suomalaiselle. Koska opiskelijana mielellään otan vastaan jotain ilmaiseksi mitä pitäisi muuten kaupasta ostaan, olin tosi tyytyväinen että kampanjaan pääsin.

D-vitamiineja olen syönyt vasta todella vähän aikaa, raskausaikana neuvolassa kuurin aloitin. Tähän mennessä purkin valintaan on ollut 2 kriteeriä : vahvuus ja kpl hinta. Olen syönyt d-vitamiineja jotka eivät maistu yhtään miltään ja jotka maistuvat hedelmille tai marjoille. Purkit tyhjenevät hitaasti, 1 tabletti päivässä riittää ja purkeissä on yleensä vähintään 200 talbettia. Itse salmiakki-fanina olin tosi tyytyväinen uutuuteen.

Sisälläni elää aina ja ikuisesti sokerihiiri, jonka olen vähän saanut koulutettua. Vähän vaan. Aamupuuron sekaan laitan marjoja, hilloa, rahkaa, mitä milloinkin ja se makeus riittää vähäksi aikaa, kunnes tulee nälkä. Usein koulussa otan jälkiruuan, jotka ovat suurimmalta osin suht terveellisiä, esim. rahkoja. Kotona ongelma on päällä ja salmiakkimakuinen terveysnappi auttaa taas pitämään makean himon vähän aikaa kurissa.

Lisäksi annoskokoa voi Suomessa ylittää, 1 tabletti on vähimmäismäärä, mutta helposti voi syödä 2 tai jopa kolmekin. Hyötyä siitä ei ole, muuta kuin makeanhimoon auttaa.

Kun edellinen purkki tyhjenee, aikaisintaan syyskuussa, siirtyy Vitaplexin salmiakki minun osalta jokaiseen päivään. Niin hyvä se on, että piti tänne asti sitä tulla mainostamaan.

http://www.hopottajat.fi/vitaplex_salmiakki/

2 vastausta kirjoitukseen “Vitaplex Salmiakki D-3 vitamiini”

 1. D-vitamiinisyöppö 18 huhtikuun, 2013 klo 10:40 am #

  Päätin, että pidän tauon D-vitamiinin syömisestä nyt kun kesä on tulossa. Kun purkin pohja tuli vääjämättä esille, maltoin olla kokonaiset kaksi päivää ilman D-vitamiinia, kunnes kävin hakemassa apteekista oman lempipurkkini – ja elämä hymyilee 🙂

  • Lanttuleikkuri 19 huhtikuun, 2013 klo 8:07 am #

   Minulla oli raskausaikana ehkä maailman paras neuvolatäti, joka piti sellaisen saarnan d-vitamiinin syönnistä. Joskus on käynyt niin että jopa yöllä on tullut mieleen otinko vitamiinin vai en. Nyt kun pilleri auttaa myös makeannälkään, ei unohduksia enää pääse käymään.
   Lisäksi vitamiinit ovat todella halpoja, 200 kpl maksaa alle 10 euroa, eli rahastakaan se ei ole kiinni.
   Muistaakseen sääntö oli 2 h ulkona, auringon paisteessa olemista, että d-vitamiiniannos tulee täyteen, Ihan heti ei Suomessa niihin määriin päästä.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: