Kevään viimeiset messut, Lapsi-sellaiset

30 Huh

Olen aikaisemmin kertonut käyväni lähes aina Messukeskuksessa eri messuilla. Viime sunnuntaina oli vuorossa Lapsi-messut.

Tapahtuma yllättää minut joka kerta erittäin runsaalla kävijämäärällään. Paikallisjunaan ei saanut istumapaikkaa, hyvä kun sai hengittämispaikan. Lapsilla odottava ilme kasvoilla, kohta päästään. Valtava massa ihmisiä nousi Pasilasta pois ja lähti yhtenä rykelmänä kohti Messukeskusta. Jonossa ei ollut tönimistä, ohittamista vaan hymyissä suin letka kulki kohti päämäärää. Hyvä me!

Ennakkolipuilla jonon ohi ja sekunnissa valtava aula avautui edessä.

Jälleen kerran oli osattu sijoittaa alueet oikein. Lemmikkieläimet omalla alueellaan ja kyllä niitä olikin. Kauniisti koristeltuja kissankoppeja vierekkäin monta riviä ja pupuja esteradalla. En edes tiennyt pupuja voi kouluttaa esteitä hyppäämään. Opin taas jotain uutta. Kannatti mennä!

Lapsi-messujen anti oli sama kuin aina ennenkin. Liikkeiden nimet, joista en ole ikinä kuullutkaan myyvät kivoja ja persoonallisia vaatteita vähän kohtuuhintaa korkeammalla, mutta erikoisuudesta voikin vähän extraa maksaa. Kun kotona googletin liikkeiden nimet huomasin näiden olleen monta vuotta putkeen myymässä samoilla messuilla ja tämän jälkeen muistin ostaneeni samasta paikasta viimekin vuonna jotain kivaa. Ihmismuisti voi olla todella lyhyt, ainakin minulla.

Lapsi-messun alueen takana oli Model-expo ja pienoisratoja tykkäsi pienet lapset tuijotella tuntikausia. Helppo homma vaihtaa vahtivuoroa lapsen tuijotellessa tikkana liikkuvia junia.

Kädentaito jäi vähän pieneksi. Olen edelliseltä kerralta löytänyt vaikka mitä kaikkea kivaa askarteluhärpäkettä, nyt anti oli vaatimattomampi. Tai varastoistani löytyy jo kaikki mitä myynnissä oli tarjolla.

Lähiruokaosasto houkutteli jo kaukaa ihanalla leivän tuoksulla ja juustomaistiaiset saivat minun taas tuhlaavan paljon enemmän rahaa kun kuvittelin. Loistavia ostoksia kaikki.

Outlet, se turhuuksien turhuus. Lumene yllättää aina. En voi edes ääneen kehtaa kertoa mitä kaikkea ostin, mutta kaikki olivat vähintään elintärkeitä, edullisia ja loistavia ostoksia. Palvelu pelasi kaiken ihmismassan seassa. Pisteet Lumenelle!

Plussat +++

Kiva että messut ovat. Kun menee avoimin mielin, voi löytää vaikka mitä kivaa.

Sunnuntaisin alkaa varastot olemaan vähän jo tyhjät, eli parhaat valikoimat saa mitä aikaisemmin tulee paikalle.

Mutta huippupöytöjä joka tapauksessa!

Miinukset —

Ystäväni kävi lauantaina, minä sunnuntaina. Kumpikin tilasimme lehdet itsellemme ja homma ei mennyt ihan putkeen.

Myyjän laittaessa kaupanpäällisissä kassiini ilmoitin etten tarvitse maitohappobakteeritabletteja, onko mahdollista saada jotain toista tilalle. Oli kyllä.

Kotona huomasin että pussissa oli vain niitä maitohappobakteeritabletteja ei yhtä, ei kahta vaan 3 purkkia. Jotka menevät vanhaksi tänä vuonna.

Ystävälläni kävi aivan samoin. Kummatkin aiomme peruuttaa lehtitilauksen, kun lasku tulee. Ehkä lapseni saa elefanttikuosisen esiliinan seuraavilla messuilla.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: