10 totuutta, minun mielestäni

5 Tou

1. Helsingissä on loistava treffipaikka Fredrikinkadulla nimeltään Kakkugalleria. Vajaa 15 eurolla saa syödä vaikka vitriinin tyhjäksi ja ison kupillisen haudutettua teetä.

http://www.kakkugalleria.com/site/

2. Kodin voi pitää siistinä 15 min päivittäisellä siivouksella. Tee lista asioista mitkä kuuluvat viikkosiivoukseesi, jaa tehtävät 7 osaan ja laita lista näkyvälle paikalle. Viimeistään huono omatunto saa asiat toimimaan.

3. Ali MacGrawn ja Ryan O´Nealin elokuva Love Story saa minut aina itkemään.

4. Netflix on loistava tuote jos on liikaa aikaa. Helposti voi katsoa vaikka 10 jaksoa putkeen ja jenkkipuolelta katsottuna tulee samalla kerrattua englannin oikeaksi kirjoitusta.

5. Sipsejä ei voi syödä vain muutamaa. Normaali annoskoko lasketaan kourallisina.

6. Kelpaisiko ilmainen lounas? Nopea tapa laihtua 0,5 kg? Verenluovutus. Saat vatsasi täyteen ruokaa, tai mahdollisesti kevyemmän olon sekä kaupanpäälisiksi kuukauden annoksen rautatabletteja. Sinun tarvitsee vain mennä paikan päälle, ojentaa käsi ja odottaa hetki. Suosittelen lämpimästi.

7. Kimppu tulppaaneja piristää aina. Lisäksi sangen kestävä leikkokukkakimppu. Vinkki! Maljakkoon vain vähän vettä, kylmää ja vaihda vesi vaikka joka päivä. Kukat säilyvät pitempään kauniina.

8. Hyötyliikunta on ihan ok, mutta jos kädessä on roskapussi, varmuuden vuoksi, suosi hissiä.

9. Vihanneksien heikko suosio kotona? Iso kattila täyteen tomaattimurskaa ja lempivihanneksia. Anna hautua ja sauvasekoittimella sileäksi. Pakasta 0,5 kg satseissa ja saat minuuteissa hyvän pohjan esim. lasagneen. Vaikka vihannekset eivät ole enää tunnistettavissa kyllä ne silti siellä on.

10. Satsaa laatuun ja jätä tekonahkaiset laukut kauppaan. Jos et halua nahkaa, kangaskassejakin on tosi upeita.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: