Korkeasaari, Helsingin oma

19 Tou

Sain aikoinaan äitienpäivälahjaksi vuosilipun Korkeasaareen ja kävimmekin lapseni kanssa vuoden aikana paikalla peräti 80 kertaa.

Tänä vuonna sain äitienpäivälahjan etukäteen, tällä kertaa vuosilippu koko perheelle. Haluttu ja toivottu lahja.

En voi tarpeeksi kehua paikkaa. Julkisilla pääsee hyvin, tosin sesongin ulkopuolella menee vain 1 bussi tunnissa. Kellon tuntemisella on siis hyötyä. Vaikka saarella tulee käytyä usein, siellä menee vähintään 3 h joka kerta. Ehdottomasti paras alue on kissalaakso ja välillä näemme herkullisia kohtauksia kun leopardi kiertää lasia nälkäinen katse silmissään. Pienet lapset ovat naulautuneet kiinni ikkunaan ja naurua riittää.

Korkeasaaren ruokailupuoli ei ole kovin häppönen ja jäätelöt ja muut herkut ovatkin hinnoissaan. Varsinkin kun lapseni on erittäin ronkeli syömään, olemme kuskanneet lähes aina omat eväät. Vaunuilla kulkiessamme tästä ei ollut mitään vaivaa. Pisteet Korkeasaarelle myös siitä että siellä on tarpeeksi eväidensyöntipaikkoja.

Vaikka kovasti väitän että itse sulaudun ihmismassaan hyvin, en nouse esille, silti vuoden aikana moni Korkeasaaren henkilökunnasta tuli tutuksi. Olikin hauska huomata tullessamme syöttöaikaan jonnekin pisteeseen, henkilökunta muisti meidät.

Ulkopaikkakuntalaisille suosittelen tietenkin laivamatkaa. Kauppatorilta pääsee laivalla suoraan Korkeasaaren rantaan. Pieni extra on kiva lisä. Me muut vuosikorttien haltijat voimme käydä omilla autoillamme tai julkisilla. Sesonkina on Korkeasaari lisännyt kivasti parkkipaikkoja.

Pienelle lapselle saaren kiertäminen tekee aina tehtävänsä, uni tulee hyvin illalla. Vanhemmille vahtimiseen tuo helpotusta se että aina kävijöiden keski-ikä on hyvin alhainen. Tarkoittaa paljon lapsia. Kun yhtä väsyttää, otetaan toisen kanssa juoksukilpailu ja taas energiaa löytyy jostain piilosta. Jälleen kerran Lämpimästi suosittelen !

Tänä vuonna perheen vuosilipun hinta on 100 euroa. Jos me 3 käymme siellä 80 kertaa, osaa jokainen laskea ettei kertakäynnin hinnaksi jää paljoakaan. Lisäksi tänä vuonna vuosilippu käy myös erikoisiltoihin, joista kuuluisin on Kissojen Yö syyskuussa.

Lisätietoja

http://www.korkeasaari.fi/

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: