10 totuutta, minun mielestäni

5 Kes

1. Joululahjoja voi ostaa ympäri vuoden, vaikka juhannuksen alennusmyynneistä. Vinkki! Lahjat kannattaa laittaa tiettyyn paikkaan, kirjoittaa vihkoon ylös nimi kenelle on lahja ostettu ja mitä. Kun joulu lähenee, käy kaappi läpi ja laita lahjat jakoon. Yli vuoden vanhat lahjat tuppaavat jäädä antamatta ja näin vievät vaan tilaa kaapeista.

2. Kaikki Mauri Kunnaksen kirjat ovat ihania, ajattomia ja ikuisia.

3. Uiminen on loistava liikuntamuoto ja sopii lähes kaikille. Uimataidottomat voivat mennä kurssille ja ennen uimataidon oppimista polskutella lastenaltaalla.

4. Sain itselleni talvella ensimmäisen Minna Parikan tuotteet, pienen lompakon, kaupanpäälle Olivia-lehden tilauksesta. Kengistä vielä haaveilen. Malleja monta ja sopii myös leveämpään suomalaiseen jalkaan. Aivan ihana liike Bulevardilla.

5. Nyt on oikea hetki tutkia pakkasen sisältö. Pakastettu liha säilyy käyttökelpoisena n 3 kk, marjat kaudesta kauteen. Itse pyrin tyhjentämään pakkasen loman ajaksi, joko talvella tai kesällä. Näin sinne alimpaan kulmaan ei unohdu mitään vuodesta toiseen ja ylimääräiset jäähileetkin tulee sulatettua.

6. Kauniilla ilmalla ei tarvitse mennä ulos ja sateella saa mennä. Itse en mitenkään rakasta auringossa oloa, ajatus mennä uimarannalle ottamaan aurinkoa ei houkuttele. Sen sijaan vesilammikoissa hyppiminen on mukavaa, ihan minkä ikäisenä hyvänsä. Kunnon kumisaappaat ovat tässä lajissa must!

7.  Kastehelmikeräys on vielä käynnissä K-Supermarketeissa hetken.

8. Halpaa hupia kesällä on picnic lähipuistossa. Muista kunnon alusta tai viltti. Vaikka maa tuntuu lämpimältä, pidemmän päälle kylmääkin tulee ja nurmikkovihreä ei lähde helposti pois vaatteista pesussa.

9. Ne laatikon rumimmat ja halvimmat sukkahousut kestävät aina pisimpään.

10. Vanhaksi menneet aurinkorasvat voi käyttää vielä jalkarasvoina. Runsaalla kädellä voidetta jalkoihin, vanhat tennissukat jalkaan ja anna vaikuttaa yön yli. Toista joka ilta kunnes purkki on tyhjä. Jos voide haisee, heitä roskiin. Ellei ole ominaishaju.

Mainokset

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: