Disneyworld, kaikista matkoistani pääsi top 5 joukkoon!

17 Kes

Vaikka Lankkuleikkurin postaukset jatkuivatkin totuttuun hitaaseen tahtiin, siitä huolimatta olimme rapakon takana viettämässä lomaa. Edellinen Amerikassa käynti on kaukaista historiaa, vuonna 2008 vietimme upean loman Kaliforniassa, minulla maha pystyssä. Nyt maha-asukki oli täydellä energialla mukana, kuten myös vanhemmat.

Mieheni löysi loistavan tarjouksen Tampaan ja Orlando sijaitsee vajaa 2 h ajomatkan päässä, oli loman tarkoitus selvä. Lippuhinnat Disneyworldissä ovat melkoiset, yhteensä 3 hengen vuosiliput maksoivat yhteensä n 2100 usd. Tosin matka kesti yli 3 viikkoa ja eri puistoissa kävimmekin yhteensä yli 20 kertaa. Muutaman kerran kävimme 3 eri puistossa päivän aikana, joskus käytiin aamulla, sateen tai lähes lämpöhalvauksen tultua kävimme välillä hotellilla ja tulimme iltapäivällä takaisin ja joskus olimme koko päivän samassa puistossa.

Vuosilipulla pysäköinti oli ilmaista, listahinta portilla oli toukokuussa 14 usd, kesäkuussa hinta nousi vielä taalalla. Ehdottomasti näillä käyntimäärillä vuosilippu tuli halvimmaksi vaihtoehdoksi ja itseäni olisi taatusti harmittanut jos kesken päivän olisi tullut niin paha rankkasade, että kaikki laitteet olisi suljettu loppupäiväksi. Näin kävi loman aikana aika usein.

Rahaa paloi runsaasti. Mutta nyt kotona ollessani, muistot mielessä, n 1000 kuvaa otettuna, 70 kg ostoksia ostettuna voin vakuuttaa oli hintansa arvoista. Ehdottomasti! Eikä todellakaan harmita se, että mieheni varasi lennot päivää liian aikaisin. Tarkoitti sitä että minulla jäi osallistumatta kahteen vikaan kokeeseen, eli uusintatenttejä on tiedossa syksyllä.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: