Animal Kingdom

26 Kes

Ihan mieletön paikka, kuten kaikki muutkin puistot. Vaikka paljon olenkin matkustanut, en eläimiä ole liikaa nähnyt. Animal sana lupaakin niitä ja lupaus tuli pidettyä. Meidän perheen suosikiksi tuli muutaman muun kanssa Kilimanjaro Safaris matka. Puiston suosituin kohde, eli fast pass toiminto on loistava paikka tässä käyttää.

Fast Pass on ilmainen kaikissa neljässä puistossa, esim. Saksan Legolandissa passi maksaa. Kun tulet puistoon, on sinulla mahdollisuus saada ns. fast pass, joka takaa että passin antamalla aikavälillä pääset suht nopeasti laitteeseen. Suosituimpien laitteiden ovien luona on fast pass kone, jos koneen päällä on huppu, se tarkoittaa kaikki fast passit ko päivälle on jo jaettu. Syötä pääsylippusi/vuosilippusi koneeseen, saat kortin takaisin ja fast pass lapun. Fast Passista näet ajan, milloin lippusi on voimassa. Kelloaika määräytyy jo jaettuihin passeihin. Tätä näytetään ovella ja tämän jälkeen myöhemmin sisällä se kerätään pois. Muutamaa laitetta lukuun ottamatta fast pass on voimassa tunnin, eli tänä aikana sinun pitää tulla sisälle. Jos myöhästyt, ei korttia hyväksytä. Suunnittelu kannattaa, sillä seuraavan fast passin voit ottaa yleensä vasta tunnin tai jopa 2 h päästä.

Puistoissa on hyvin paljon katsottavaa, eli ei haittaa vaikka väliaika menisikin vaan hengailessa. Sitä kun voi tehdä tuntikausia puistoissa. Kävimme Animal Kindomissa ainakin kolme kertaa ja jokaisella kerralla hain ensimmäiseksi meille fast passit juuri tähän Kilimanjaro Safariin. Matka taitetaan isoilla ”jeepeillä” ja kuljettaja kertoo samat tarinat ja vitsit joka kerta. Eläimethän tietty vaihtaa paikkaa jatkuvasti ja kuljettajalla on hyvä silmä ja tietty tuntemus yleensäkin missä suunnalla voi eläimiä löytää. Matka kestää vajaa 20 minuuttia eli siihen hetkeen mahtuu monta kohtaamista. Linkin takaa löytää kaikki mitä on mahdollista nähdä

https://disneyworld.disney.go.com/attractions/animal-kingdom/kilimanjaro-safaris/

Toinen suosittu, johon vain minä meidän perheestä uskalsin mennä on Expedition Everest Ja joka kerta fast passilla. Tähän pääsinkin monta kertaa, koska otin aina kerralla 3 fast passia, yhden per vuosilippu. Lapsi viihtyi loistavasti DinoLandissa olevassa puistossa, jossa oli aikuisille loistavat tuulettimet. Hiekkalaatikolle oli upotettu upeita luita ja toisella puolella isot kiipeilytelineet ja päissä liukuputket. Poikkeuksena muista puistoista oli se ettei täällä ilta selvästi loppunut. Eläinten takia ei ilotulituksia nähty. Illan päätteeksi tuli kuulutuksia puisto on kiinni, siinä kaikki.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: