Disney’s Hollywood Studios

17 Hei

Itse henkilökohtaisesti kävin kyseisessä puistossa kaikkein eniten. Osuimme ajankohtaan, jolloin oli myös Star Wars viikonloput, jopa 2 krt pääsimme niihin osallistumaan. Paikan päällä pystyit ottamaan itsestäsi ja monesta, monesta Star Wars hahmosta kuvan. Joulukortteihin on jo monta mahdollisuutta muistissa.

Puiston kulmaan oli pystytetty iso teltta, jossa rahaa olisi saanut menemään ihan niin paljon kun olisi itse halunnut, mm. näimme paljon nimikylttejä ja eri vaatetuksia muiden matkailijoiden päällä.

Löysinkin hyvin erikoisen t-paidan, mutta koska en tunnusta olevani kovakaan fani, 40 usd t-paita jäi kaupan hyllylle.

Jälleen kerran, koko ajan oli paljon pientä ohjelmaa. Kaduilla käveli näyttelijöitä ja pieniä pätkiä tuli koko ajan. Itse seurasin mm napakymppiä. Naurua riitti vaikka ihan kaikki vitsit eivät menneetkään jakeluun.

Suosituin kohde minulla oli Idols Experience. Amerikkalaiset osaavat kyllä laulaa. Aamupäivällä oli karsinta, kaikki vapaaehtoiset pystyivät osallistumaan koelauluun. Parhaimmat pääsivät jatkoon aina 3 hengen ryhmissä. Jokainen lauloi oman kappaleensa, tuomaristo koostui 2 mukavasta ja yhdestä ei niin mukavasta arvostelijasta. Kaikki olivat kovan luokan ammattilaisia, joku jopa ihan suosittu laulaja, nimeä en vaan saanut päähäni millään.

Katsojilla oli vieressä äänestysnapit ja yleisön suosikki pääsi jatkoon. Kun kaikki päivän 5 esikarsintaa olivat ohi, seurasi finaali ja joissa esiintyi nämä 5 voittajaa. Sama homma, jokainen esittää laulunsa, tuomarit tuomaroi ja yleisö äänestää. Voittaja sai golden ticketin, eli jos hän osallistuu Idols karsintaan, hän pääsee koko jonon ohi, suoraan tuomareiden eteen. Loistava fast pass.

Kävin katsomassa n 20 krt esiintymisiä ja voin sanoa että voittajat olivat aina todella hyviä. Yleensä ensimmäisissä karsinnoissa oli aika selvä kuka voittaa ja näin kävikin joka ikinen kerta mutta finaalissa ei näin enää ollutkaan. Kun viidestä laulajasta 4 on todella hyvää, ei kovin helppoa ole päättää ketä äänestää. Yhden ainoan kerran voittaja oli toinen mitä kuvittelin.

Lisäksi sangen erikoista oli se että osallistujia oli muistakin maista. Mm Briteistä oli lähes joka päivä joku osallistuja, samoin Väli-Amerikan maista. Yksikään heistä ei kertaakaan voittanut päivän kilpailuja, viimeisessä mittelössä heitä kyllä nähtiin.

Lapseni lempilaite oli Star Tours – The Adventures Continue. Tässä laitteessa laitettiin turvatyöt kiinni, 3 D lasit päähän ja penkki heilui filmin pyöriessä eteenpäin. Eri variaateja elokuviin on yli 50. Eräänä iltana kävimme yli 10 kertaa laitteessa, jopa henkilökunta oppi meidät tuntemaan. Elovista näkee myös pätkiä youtubesta.

Kun ohjelma oli loppu, polku vei kohti matkamuistomyymälää ja enpä ole eläessään nähnyt yhtä paljon Star Wars tavaraa. Ainoa joka minua kiinnosti oli Jedin päästä tehty säästölipas, mutta oli ikävä kyllä aivan liian iso matkalaukkuun. 20 usd hinta ihmetytti edullisuudellaan. Muutenkin yllätyin aika paljon ns. perusmatkamuistojen edullisuudesta.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: