Epcot – puistoesittelyistä viimeinen ja paras

25 Hei

Epcot on enemmänkin aikuiseen makuun, kuten Magic Kindom selvästi perheen nuoremmille suunnattu puisto. Ihana paikka. Puistomainen vihreys, leveät väylät saivat meidän perheen valitsemaan Epcotin monen monta kertaa päivän viettopaikaksi.

Ehdoton vetonaula on uutuuslaite Soarin. Yritimme jokaisella kerralla saada laitteeseen fastpassin, mutta aina tulimme liian myöhään. Viimeisellä kerralla tulimme klo 11 jälkeen ja saimme fastpassit 1,5 h ennen puiston sulkeutumista. Jos haluat tähän mahtavaan laitteeseen, mene puistoon ajoissa ja suoraan fast pass jonoon. Jonotus ilman passia kestää vähintään tunnin, päivällä lähempänä 2 tai ruuhka-aikana paljon enemmän. Laitteessa mennään istumaan 3 riviin hiihtohissin näköisiin paikkoihin ja 2 edellistä riviä kohoavat metrien korkeuksiin. Elokuvassa mennään pitkin Amerikkaa ja hiihtohissi liikkuu samanaikaisesti niin että tuntuu että olisit itse paikan päällä. Upea kokemus, erilainen. Ei ehkä 2 h jonotuksen arvoinen. Mutta fast passin arvoinen, ehdottomasti.

Olen joskus haaveillut avaruusmatkasta, enpä enää. Mission Spacessa voi lähes tuntea miltä tuntuu kun paine iskee päin kasvoja. Ei tunnu kivalta. Kiva laite, mutta ei toista kertaa. Myöskin fast pass laite.

Mieheni ja lapseni lempiosasto oli Test Track. Käytännössä pystyi itse määräämään auton ominaisuudet ja ajossa katsottiin miten pärjäsi. Mentiin ja kovaa. Tämän jälkeen siirryttiin osastolle jossa oli monia Chevrolet-autoja. Takana pystyi ottamaan itsestään kuvan ja taustakuvia myös pystyi vaihtamaan. Kuvat olivat maksuttomia ja tulivat nopeasti sähköpostiin.

Illalla ilotulitukset olivat mahtavia, kuten muutenkin koko show. Äkkiseltään laskin meidän perhe vietti puistossa yli 40 h, ehkä jopa 50 h. Eikä kertaakaan aika tullut pitkäksi. Paljon nähtävää ja koettavaa.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: