Siivousurakka on tullut päätökseen

19 Elo

Kirpparikeijun Persoonallisen kodin etsintäkilpailussa aloin tarkemmin katsoa kotia, sillä silmällä.

Lapsitaloudessa pitää olla siistiä, tarkoittaa lattiat tyhjät. Ikävä kyllä tasot olivat aina tavaraa, kaapit tupaten täynnä. Tietyn asian etsiminen voi kestää ikuisuuden ja välttämättä toivottua lopputulosta ei tule.

Koska päätöksen hetkenä 19.7 oli vielä kesää jäljellä, päätin ryhtyä sanoista tekoihin.

Aloitin urakan ottamalla muutaman kuvan kodista. Kuvaa kun katselin huomasin todella helposti mitä on liikaa. Toista kuvaa ei enää tarvinut ottaa. Kirjahyllyn tyhjät hyllyt täytettiin, kirjat siisteihin riveihin, vaatekaapit käytiin kaikki läpi, ruokakaapit samoin. Makuuhuoneen lipaston laatikot kävin läpi, turhat paperit keräyksiin. Ja mikä ylpeyden aihe olikaan, kun ensimmäinen huone, vanhempien makuuhuone oli valmis.

Urakka oli melkoinen ja voinkin sanoa että eilen, 18.8 tuli urakka päätökseen ja nyt meillä on siisti koti. Mitään sisustusbloggaajan kotia siitä ei vieläkään kuoriutunut, mutta nyt kotona on selvästi kiva olla.

Lapseni aloitti tänään tarhan 7 viikon tauon jälkeen eikä minun tarvinut pakata kassia etukäteen, koska kaikki oli omilla paikoillaan. Huomenna lähden ystäväni kanssa Tallinnaan. Pakkaaminen aloitetaan illalla, koska kaikki ovat paikallaan.

Muutama paperityö on vielä työnalla, mutta hei, kukaan ei ole täydellinen.

Ikinä en olisi uskonut kuinka paljon aikaa tähän menee. Onneksi meidän taloyhtiössä on kierrätyshylly, jonne voi viedä kaikki turhat tavarat pois omista nurkistaan.

Koti on nyt valmis syksyyn.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: