Hopottajat kamppis – Fazer Crisp Pita Bread

10 syys

Olen aikaisemminkin kertonut kuuluvani Hopottajiin ja innolla aina heidän tuotteitaan testaan. Huonoa kampanjaa ei ole vielä tullut vastaan. Eikä tullut nytkään.

Tällä kertaa vuorossa oli Fazer ja aiheena aikuisille suunnatut välipalapussit.

Hopottajien sivuilla kerrotaan näin:

Fazer Crisp Pita Bread

Fazer Crisp Pita Bread -tuotteet ovat rapean herkullisia pitaleipälastuja. Ne sisältävät jopa 40 % vähemmän rasvaa kuin tavalliset perunalastut ja niitä löytyy kolmena vastustamattomana makuna. Pitaleipälastut ovat täydellisen makuinen ja kokoinen tuote pieneen naposteluun.

Itse tykkään syömingeissä aloittaa ei-parhaimmasta ja säästää parhaimman viimeiseksi.

Koska jaettu ilo on paras ilo, kysyin luokkakaveriltani haluaisiko hän tulla mukaan kampanjaan. Suostui.

Aloitimme Sourcream & Ruohosipulista. Itse olen sipulin ystävä mutta en ruohosipulin. Makua en tunnistanut ruohosipuliksi, mutta ranskankerman kyllä. Tuhosimme pussin ( 40 g ) alta aikayksikön ystäväni kanssa. Nam. Pisteitä 9 / 10.

Ei makeaa mahantäydeltä ja vasta seuraavana päivänä oli vuorossa Merisuola & Mustapippuri. Itse rakastan mustapippuria mausteena mutta lisäsuolaa en. Itse asiassa en käytä suolaa meillä juurikaan, paketit kestävät vuosikausia. Tässä suolaa ei ollut liikaa, maistui kyllä ja jos tuotteen selostuksessa sanotaan suola, silloin suolaa pitääkin olla. Mustapippuria oli juuri sopivasti.

Pisteitä 10  / 10.

Koska koulussa tuli viikonloppu, jouduin panttaamaan viimeistä pussia yli viikonlopun, ei fiksu temppu. Päätin etukäteen Chilin olevan lempimakuni, vaikka haloo! Minä olen se, joka aina kysyy ravintolassa eihän ruoka ole tulista. Ja edelleen, jos pussin kyljessä sanotaan Chili, silloin chiliä löytyy. Edellisissä pusseissa oli annospussi 40 g riittänyt hyvin välipalaksi välitunnin ajaksi, mutta tätä syötiin ja syötiin. Tyhjäksi pussi, tietenkin, tuli mutta kun on lukutaitoa tullut, sitä voisi myös käyttää.

8/10.

Yhteisarvosana kiitettävä. Annospussi hämää. 40 g on todella pieni, mutta se riitti juuri sopivasti kahdelle ahneelle opiskelijalle.  Ja se, ettei tarvinnut pestä käsiä syömisen jälkeen sai lisäpisteet. Tämän mahdollistaa se että lastuissa on huomattavasti vähemmän rasvaa mitä raksuissa, joita meidän perheessä syödään.

Meidän lähikaupassa ei näitä ole, joten hintaa en osaa sanoa. Kg-hinnan puolesta taatusti isommat pussit tulevat halvemmaksi mutta kun tarkoitus onkin saada pieni välipala, siihen tarkoitukseen nämä ovat mitä parhaat.

Lisätietoja kamppanjasta

http://www.fazer.fi/Brandit/Fazer-Crisp-Pita-Bread/

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: