Lääkekaapin sisältö

29 syys

Kesällä otin kunnon spurtin ja siivosin kotimme aika perusteellisesti. Vain vaatehuoneen jätin rauhaan, muuten tuli käytyä hyvin läpi. Ja kellarin. Superihminen en sentään ole.

Kovasti yllätyin siihen kuinka täynnä meidän lääkekaappi oli. Meidän perhe kuuluu siihen kastiin että olemme suht terveitä. Kyllä, koputin puuta.

Lääkärin määräämistä lääkkeistä syödään kuuri aina loppuun, mutta esim. kaapista löytyi useampi yskänlääkepullo, jotka olivat kaikki määrätty eri henkilöille ja erilaisiin yskiin tarkoitettu.

Härkää sarvista kiinni ja eräänä aamuna lapsen ollessa vielä untenmaille, otin kaikki lääkkeet kaapista pois, pyyhin hyllyt ja urakka alkoi.

Kaapista löytyi: 3 vajaa pulloa yskänlääkettä, joissa kaikissa oli päiväys mennyt umpeen, reilu 10 lappua eri lääkkeiden sisällöistä, eli olin avannut paketit ja käyttöohjeet heittänyt kaapin perälle sekä isohko kasa lääkelevyjä ja tietenkin tyhjiä lääkelaatikoita.

Huvittavinta oli että tässä urakassa meni aikaa reilu 15 minuuttia. Kaikissa levyissä luki selvästi voimassaoloaika ja koska kaapista löytyi mm. pieni apteekin muovipussikin, laitoin vanhentuneet lääkkeet sinne. Seuraavalla kauppareissulla vein vanhentuneet lääkkeet apteekkiin.

Aamulla tarkistin asian, kaappi on vieläkin ojennuksessa, lääkkeet laatikoissaan ja uusi yskänlääke joka käy meille kaikille siististi hyllyllä, etiketti katsojaan päin. Vinkki kaikille, jos ääni uhkaa mennä, kyypakkaus auttaa. Tabletti avaa kurkun ja tehoaa nopeasti. 3 tabletin pakkaus maksaa n 7 euroa, eli konkurssiakaan ei tässä tehdä.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: