10 totuutta – minun mielestäni

5 Lok

1. Ei auta, kesä on ohi

2. Kohta saa kaupoista joulusuklaata

3. Sokoksen 3 + 1 päivät ovat vielä huomenna

4. Myyrä-tavaroita ei tarvitse enää hakea Tsekeistä. Myyrakauppa.fi on ja voi hyvin.  Salkkukin on vajaa euron kalliimpi kuin kotimaassa.

5. Mäkkärissä on alkanut viime kuun puolella kirjakamppis. Lelun tilalla onkin valittavana kirja.

Lempparini Camilla Mickwitz – Reviewsin Jason muuttaa maasta on tarjolla 11 – 17.10. Kirpparillakin kirja maksaa enemmän.

6. Erisanilla on alkanut kiva keräyskampanja : osta 5 tuotetta ja saat Coronna-pussukan kaupanpäälle. Coronna on lempparikuosini Finlaysonin mallistosta yhdessä Elefantin kanssa ja pussukoita ei koskaan voi olla liian montaa.

Lisätietoja http://www.erisan.fi/etusivu

7. Hauler Foods sijaitsee Hakaniemen metroasemalla. Valikoimassa on mm. aivan ihanaa mansikka-guava tiivistemehua. 0,5 l lasipullo maksaa 4,50 € ja siitä tulee 5 litraa valmista mehua. Kulutus vakio meidän perheessä, pullo viikossa. Kaupan päälle saa hyvää palvelua.

8. Granit tuli ja toi mukanaan kaikkea kivaa. Tiger toi mukanaan kaikkea kivaa halvemmalla. Kivat, pienet akkosleimasimet Granitissa 15 euroa, lähes vst Tigerissa 4 euroa.

9. Dimpa säilytyspussi on Ikeassa kantistarjouksena tässä kuussa hintaan 1,99. Listahintakin on edullinen, 2 euroa kalliimpi. Ensimmäinen laukku on ollut nyt 20 kg sisällön kanssa 3 kertaa lentokoneessa ja vieläkin ehjä. Itse ostin laukkuja muutaman varastoon, just in case.

10. Kesä tulee ensi vuonnakin!

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: