CDN Solar Oil – kynsiöljy, loistovoitto!

25 Lok

Kuulun niihin ihmisiin, jotka eivät ikinä voita mitään. Paitsi kerran. Tai 2. Habitareen voitin pääsylipun, joka oli huippuhomma, mutta toinen huippuhomma on voittamani kynsiöljy.

Petra, Viilankantoluvan blogin pitäjä piti sivuillaan arvonnan ja minä voitin yllätyspussin. Kaikki tuotteet olivat loistavia, mutta ehdoton voittaja on kynsiöljy.

En ole eläessään omistanut kauniita kynsiä, niihin olen monta kertaa pyrkinyt. Lopputulos ei ole ollut edes tippaakaan vakuuttava.

Viime kesänä kun tein isomman siivouksen kotona, löysin mm. purkin piimaxia, jonka pitäisi tehostaa kynsiä. Tiedä häntä.

Petran antama kynsiöljy teki kunnon potkun takalistooni. Levitän öljyä vähintään 2 kertaa viikossa kynsinauhoilleni, pyrin viiteen, 2 on jo jotain ja sunnuntaisin viilaan ja lakkaan kynteni.

Sekä syön päivittäin piimaxia. Nyt aikaa on mennyt tästä ”uuden lehden kääntämisestä” kuukausi ja ihan pienen pientä eroa on havaittavissa, parempaan suuntaan, kynsien kasvussa, mutta kynsinauhat, ero oli heti samalla viikolla.

Jos ja kun innostut, pienin pullo 3,7 ml riittää muutamaksi vuodeksi. 1 sivellys per käsi riittää mainiosti.

Sivuilta otettu tieto

Klassinen hoitoöljy kynsille ja kynsinauhoille. Kynsiteknikoiden ja kuluttajien ehdoton suosikki vuodesta toiseen. Jojoba, E-vitamiini, manteli ja riisinalkioöljy hoitava ja pehmittävät kynsinauhoja ja ylläpitävät kynsilevyn kosteustasapainoa. Hoitaa kynttä jotta lakka tai rakennekynsi pysyy paremmassa kunnossa. Useita eri kokoja

ja tilaus ja jälleenmyyjät

http://www.kynnet.com/siteshop/item/-/id/24

ja ihanan Petran blogiin pääset

http://viilankantolupa.bellablogit.fi/

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: