10 totuutta – minun mielestäni

5 Mar

1. Kaupungin halvimmat donitsit löytyvät Mäkistä, 1 euro.

2. Maanantait ovat loistavia ravintolapäiviä. Harvaan paikkaan tarvii tehdä pöytävarausta ja kauniilla ilmalla voi tehdä pienen kävelylenkin ennen ruokailua sekä ruokailun jälkeen, kun ei ole minnekään kiire.

3. Osassa kirjastoja on vuokrattavana kokoustilaa 10 euron tuntihintaan. Aika paljon halvemmaksi tulee pitää kokous kirjastossa kuin esim. lähihotellissa.

4. Tähän aikaan vuodesta ei välttämättä enää tehoa ajatusleikki ”jos jätän sateenvarjon kotiin, sataa vettä ja toisinpäin”. Suosiolla hanki laukkuusi pieni varjo, jos et tykkää luontoäidin ilmaisesta suihkusta.

5. Kuun loppuun on vielä Erisan kampanja jäljellä. Ensimmäinen jo kotiutui, toista vielä mietin. Pussukoita on kivasti vielä jäljellä. http://www.erisan.fi/kampanja

6. Mm Tiger myy pikkuleipäleimasimia. Jos painat leiman ennen paistamista, leimasimen jälki häviää. Eli leimasin käyttöön vasta uunin jälkeen.

7. Marraskuussa on käynnissä kampanja muovipussiton marraskuu. Vst. kampanjat tekevät hyvää varmaan itse kullekin. Miksi otetaan se pieni pussi mukaan ja mitä sille käytön jälkeen käy ? Voisiko esim. roskapussit vaihtaa ihan kaupassa myytäviin roskapusseihin, joita myydään rullissa. Ovat ohuempaa muovia ja maksavat paljon vähemmän kuin irtopussit.

8. Suosituimpia joulukalentereita on vielä kaupoissa. Legot ja muut vst. myydään loppuun ennen 01.12. Jos haluat moista, kannattaa mennä kaupan kautta kotiin. Joulukalenterissa ei ole yläikärajaa.

9. Isänpäivä ON tuleva sunnuntai. Vielä kerkeää kortti ja paketti postiin, jos et kerkeä paikanpäälle h-hetkenä.

10. Halloween meni jo. Jos varastoissa on tilaa, nyt saat seuraavan vuoden koristeet halvalla. Mutta mitä meille, jotka emme koko juhlaa edes juhli ? Tulee vielä halvempi kauppareissu.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: