Maroccanoil

12 Mar

Kirjoitin aikaisemmin I love me messuista ja maroccanoilin panostuksesta osastoonsa. Oli iso, valoisa, energinen ja ennen kaikkea, siellä jaettiin näytteitä.  Ohimeneville annettiin kiva muovinen valkoinen laukku, loistava esim. uimareissuille, jossa hennolla turkoosilla luki maroccanoil.  Näytteet vähenevät vuosi vuodelta ja se josta jotain saa, sitä arvostaa tietenkin kovasti. Varsinkin tässä tapauksessa.

Itse en ole juuri mitään öljyä koskaan käyttänyt kroppaani. Mieleeni tulee ainoastaan raskausaikana vauvaöljy, jota pyörittelin vatsaani, arpia tuli siitä huolimatta.

Olin illalla vielä muutaman tunnin yksin kotona ja kerkesin lukea laukun mukana tulleen esitteen. Siinä mm ehdotettiin että öljyä lisätään hiusväriin. Ja ei kun tuumasta toimeen ja puolikas näytepurkki tyhjeni samantien. Vaikutus = vakuuttava. Kotivärjäys kuivattaa hiuksia aina melkoisesti ja värjäyksen jälkeen hiukset olivat pehmeät, ihan kuin olisin antanut hiuksille tehohoidon blondauksen sijasta.

Sen verran skeptinen olen että päätin väri ei ollut kunnollista, joten ehkä vaikutus ei ole ollut niin hiuksia tuhoava kuin normaalisti. Kului pari päivää, pesin normaalisti hiukset ja käytin vanhaa hiuksiin jätettävää ainetta, hiukseni muuttuivat kamaliksi korpuiksi.

Nykyinen ongelmani on hyvin yksinkertainen ja samalla hankala. Olen löytänyt tuotteen, joka tehoaa minulle mutta sen sijaan kaapeissa on entisiäkin purkkeja. Käyttötahti on määrätty, ensimmäiseksi tullut ensimmäisenä käyttöön. Ja Tigi ei tehoa. Yhdistelmä, kaadoin Tigin purkkiin pullon öljyä ja nyt tehoaa. Loistavasti!

Suunnitelma oli selvä, vanhat varastot pois, mutta eihän siitä mitään tullut. Nettikauppaan tilausta tekemään ja 4 pv myöhemmin purkki tuli kotiin kannettuna perille. Nyt olen uskollinen tälle tuotteelle luultavasti elämäni loppuun asti ja jos he ovat vielä ensi vuonna messuilla, menen taatusti kiittämään kampanjaansa. Tehosi minuun 100 % lisäksi olen ainetta mainostanut hyvin runsaasti. Purkki on 100 ml ja painallus ihmeainetta riittää. Tällä menolla purkki kestää vuoden.

Ensi vuoden I love me messuille on nyt muistilista kirjattu :

Kysy kaikilta ystäviltä, anopilta ja omalta äidiltäsi olisiko jotain lehteä, jonka haluaisi lahjaksi. Tilauksen yhteydessä saadut palkinnot olivat loistavia. Mutta jos on vain 1 lehti minkä haluat tilata, ei viitsi kotiin tilata sellaista joka joutuu suoraan paperinkeräykseen.

Ota mukaan huulipunan jämä. Ehkä vieläkin Avonilta saa uuden tilalle. Ota varmuuden vuoksi 2, kaveri kuitenkin unohtaa.

Tee inventaario mitä tarvitset ja kierrä kaikki ensiksi läpi ja sitten osta parhaat. Weleda on mun ostoslistalla jo nyt. Maroccanoilin lisäksi.

Ja ennen kaikkea, pidä hauskaa !

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: