Alusta asti mukana !

18 Mar

Nappasin myös minä aiheen alusta asti mukana. Asumme tällä hetkellä kodissa, joka on juuri meille sopiva, mutta siellä ei ole yhtään tyhjää tilaa. Appivanhemmillani on säilössä muutama perintöhuonekaluni, jotka kovasti odottavat isompaa kotia. Joka on työnalla, ollut jo muutaman vuoden.

Lapseni huone on täynnä hänelle hankittuja huonekaluja, leluja, kirjoja, jne, eli sieltä ei löydy mitään vanhaa, keittiössä on ainoastaan 1 perintökaappi, mutta sekään ei ole ollut ns. alusta asti mukana. Oli oikeasti hyvin vaikea löytää. Kunnes kävin kurkkimassa Casa-blogeja ja siellä Keski-blogissa hän kertoi aterimistaan ja tuli sama fiilis minullekin, kyllä. Nämä otetaan.

http://www.hackman.fi/Tuotteet/Aterimet/Carelia

Sain Carelia-aterimet ollessani alaikäinen. Ystäväni oli saanut samaa sarjaa rippilahjaksi ja minusta ne olivat maailman kauneimmat. Eräänä jouluna Citymarketissa kaikki Hackmanin aterimet olivat – 40 % alessa ja ylipuhuin myyjän varaamaan ne minulle, jotta äkkiä käyn hakemassa kotoa rahaa. Äiti mielellään suostui ostamaan kerralla joulu- ja synttärilahjat kerralla ja hyvin nopeasti olinkin 36 aterimen uusi omistaja. Malli on vuosien saatoissa muuttunut, veitsi oli viimeisinä vuosina ontto, minun on täyttä terästä ja ohuempi. Vuosien varrella on myös sarjan jäsenten määrä noussut, omistan useita kakkulapioita, kastikeottimia ja vaikka mitä. Aamulla puuroa syödessäni tarkastelin lusikkaa lähemmin ja täytyy kyllä sanoa hyvin on säilynyt. Tietenkin on naarmuja tullut, mutta perusilme on ok.

Ja edelleenkin minun mielestä Carelia on kaikkein kaunein Hackmanin sarja.

Hackmanin sivuilla sanotaan

”Käsi tavoittaa materiaalin olemuksen paremmin kuin ajatus, sanoi akateemikko Bertel Gardberg. Tunnet sen, kun otat käteesi minkä tahansa hänen suunnittelemansa Carelia-sarjan esineen. Nauti sen kauneudesta.”

Tässä tapauksessa äitini teki järkipäätöksen. Aterimet ovat kulkeneet jo vuosikymmeniä ja tulevat toivottavasti olemaan meillä käytössä elämämme loppuun asti.

Mainokset

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: