Kysymyksiä ja Vastauksia

25 Mar

Löysin Norpan blogista kivan haasteen, jonka päätin napata itselleni.

1. Mitä tekisit, jos et pelkäisi?

Muuttaisin ulkomaille. Tällä hetkellä on monta asiaa tässä elämäntilanteessa, jotka pitävät meidät Suomessa. Niiden asioiden hylkääminen olisi suuri asia. Joten otetaan ilo irti Suomessa ja kotona asumisesta.

2. Millaisia blogeja luet mieluiten?

Itse sanon näitä höpöhöpö-blogeiksi. Joissa kerrotaan jotain, mitä vaan taivaan ja maan rajalla. Yhteystyöbloggaukset eivät minua haittaa, ilman ostoksia voisi joissain blogeissa loppua sisältö kesken. Samaa olohuoneen pöytää ei voi lukuisia kertoja kuvata. Hyvät diy-jutut ovat myös loistavia.

3. Viime kesän paras muistosi?

Teimme unelmamatkan Amerikkaan. Lensimme Tampaan ja sieltä ajoimme parin päivän jälkeen Orlandoon. Kävimme Miamin kulmilla kääntymässä, Disneyn eri puistoissa 20 kertaa ja sain shoppailla sydämeni kyllyydestä. Aurinkoa ja ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa.

4. Paras lapsuusajan muistosi?

Kummallakin vanhemmallani olivat pitkät kesälomat ja vietimme paljon aikaa mökillä, isovanhempien naapurissa. Kesän kohokohta oli kun pääsimme laivamatkalle. Kiireetöntä yhdessäoloa.

5. Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajallasi?

Vapaa-aika ? Käyn koulua ja tällä hetkellä kaikki vapaa-aika menee opiskeluun. Palautettavia tehtäviä on enää 4 tänä vuonna, kokeita sitäkin enemmän. Lisäksi opettajat palkitsevat meidät aina runsailla kotitehtävämäärillä. Silloin kun vapaa-aikaa on, jos lapseni saa päättää, me matkustellaan metrolla päästä päähän. Ostetaan Ruoholahdesta pullaa ja takasin metrolle. Pienen lapsen ilo tarttuu ja sitä on niin ihana katsoa.

6. Suurin haaveesi?

Vakituinen työ haaveammatissa. Vaikuttaa hyvin epätoivoisilta tällä hetkellä.

7. Suosikkinäyttelijäsi?

Täytyy sanoa ettei ole. Katsomme viikonloppuisin usein Netlixiä ja sieltä löytyy hyviä sarjoja, joissa on paljon loistavia näyttelijöitä. On vaikea rajata yhtä. Tai edes yhtätoista.

8. Minkä kirjan olet lukenut viimeksi?

Jos tähän ei lasketa Kehittyvää kirjanpitotaitoa on pakko sanoa Anna Perhon Superarkea, joka oli syyskuussa, eli 2 kk sitten. Minulla on paljon kirjoja jotka haluan lukea ja odotan aikaa jolloin koulu hellittää.

9. Minne matkustaisit, jos voisit lähteä huomenna?

Lämpimään. Varmaan se sinne Orlandoon olisi. New Yorkiin en ole päässyt vuosiin, mutta lämmin ilmasto houkuttelee enemmän.

10. Mitä haluaisit osata tehdä, jos taidon saaminen ei vaatisi sinulta mitään työtä?

Valokuvaaminen. Ihailen kovasti blogeja, joissa kuvat ovat kauniita ja niitä on paljon. Ensiksi tietenkin tarvitsee hommata se kamera. Harmi ettei koulussa ole kamera-kerhoa.

11. Minkä teatteriesityksen / elokuvan näit viimeksi?

Mieheni on hommannut meille ison telkkarin. Elokuviin on vaikea lähteä, kun omassa olohuoneessakin voi istua ja katsoa mitä haluaa. Leffojen vuokraaminen käy hyvin näppärästi verkossa ja viimeksi katsoin The Bling Ringin. Ihania asusteita.

12. Kumpaa sinä pelkäät melua vai rauhaa?

Kumpaa sinä kaihdat yksinäisyyttä vai laumaa? Melua. Välttelen kuin ruttoa keskustaa vappuna. Jos asuisin yksin, kaipaisin laumaa. Nyt kun asuinkumppaneina ovat maailman ihanimmat ihmiset, välillä kaipaan yksinäisyyttä. jotta saan tehtyä kotitehtävät. Molemmissa on puolensa.

13. Unelmiesi asuinpaikka?

Keskustan tuntumaan mennään, isoon kerrostaloasuntoon.

Mainokset

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: