Messuja – jee !!!

30 Mar

Messuja – jee !!!

Olimme, taas kerran, koko perheen voimin messukeskuksessa viime lauantaina. Mukana menossa mm. Elma-messut, joissa oli kaikkea ihanaa silitettävää. Itse olen sangen eläinrakas, n 10 minuutin verran. Messut antavat minulle kiintiön täyteen tässäkin asiassa.

Kädentaidon puolella oli joulukorttirumba parhaimmillaan. Luultavasti joku kauppa pyysi asiakkaitaan tuomaan joulukortteja, määränpää jäi minulle tuntemattomaksi ja niitä sitten tuli, monta laatikollista oli takapöydälle kertynyt.  Hyvä te! Kauniita kortteja ja koruja oli myynnissä, ihan eivät maut kohdanneet, joten rahat jäivät lompakkoon.

Metsämessut menin suht nopeasti ohi. Oli oransseja koneita ja hyödyllisiä tietoiskuja. Hyödylliseksi totesin siitä että kaikki tuolit olivat aina varattuja ja yleisö kiinnostuneina kuuntelivat luennoitsijaa.

Osastolla osallistuin tehtävään, jossa piti arvata mitä mistäkin siemenestä tulee isona. Ruohosipuli meni oikein ja palkinnoksi tuli pussillinen porkkanansiemeniä.

Menopelissä viihtyi perheen nuorin. Oli kiva käydä asuntoautoissa sisällä, suihku on suuri loistavan kokoinen, 4-vuotiaalle.  Uskon tosin että ahtauteen tottuu. HSL oli tuonut messuille bussin ja se osoittautui aikamoiseksi hitiksi pienten keskuudessa.

Lopulta minun lompakkoni kompastuksen kivi Outlet-osasto. Josta en löytänyt mitään. Kaikkea kivaa oli, mutta juuri sitä mitä olisin tarvinnut ei löytynyt. Eikä ollut niin hyviä esittelijöitä, jotka olisivat minut ylipuhuneet kokeilemaan jotain. Olin jo päättänyt ostavani itselle jotain kivaa. Niin ei vaan tapahtunut.

Eikä siinä kaikki. En tilannut yhtään lehteä enkä saanut myös lehtien kaupanpäälisiäkään, tietenkään.

Sen sijaan kävimme taas pizzalla, hyvällä sellaisella ja mentiin tämän jälkeen tyytyväisinä kotiin.

Onneksi outlet tulee taas ensi keväänä uudestaan.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: