10 totuutta – minun mielestäni

5 Jou

1.Kukapa meistä ei olisi lapsuudessaan kuullut satuja setä nimisestä ja täti ruskeasta. Design House Stockholm on tuonut valikoimiinsa Elsa Beskowin joulusarjan, haluaisin kaikki.  Harmi ettei pussilakanoita saa aikuisten koossa.

http://www.hemtex.fi/category/estore/muista_nama/elsa_beskow/

2. Helppo paikka kierrättää lastenvaatteet, lelut ja kengät : Minipoppoo ja ostopalvelu. Nopeasti käyvät artikkelit läpi ja maksavat 40 % myyntihinnasta. Huomattavasti helpompi tapa kuin vuokraa paikka, hinnoitella ja käydä päivittäin siivoamassa pöytä. Luultavasti kannattavampikin. Lämpimästi suosittelen !

http://www.minipoppoo.fi/ostopalvelu-i-57.html

3. Uusi kausilöytöihanuus : Lidlin piparkakkuvohvelit. Ihania !

4. Muovipussiton marraskuu onnistui vaivatta, helposti. Ainoastaan sorruin valmiiksi pakattuihin hedelmäpusseihin, koska kg hinta on edullisempi. Taidanpa jatkaa myös seuraavan kuukauden.

5. Jos ostat joulukoristeet joulun jälkeen alennusmyynnistä, ne kannattaa laittaa samaan paikkaan missä ovat muutkin joulukoristeet. Muuten etsit niitä tähän aikaan vuodesta ja löydät ne aikaisintaan juhannuksena.

6. Lisää pientä extraa ? Lähes jokaisella yrityksellä on netissä joulukalenteri. Mäkistä voi voittaa jopa uuden playstationin. Ainakin ilmaisen kahvin saa, kun rekisteröityy lukijaksi.

7. Ajoissa joululahjoja ? Tiimarissa on tällä hetkellä kaikki lastenjuhlien myyntiartikkelit – 90 % alessa. Mm mehupillit. http://muotoseuraafunktiota.blogspot.fi/2013/11/himmeli-mehupilleista-diy.html on vinkki miten pilleistä voi rakennella himmelin. Jos nyt hakis pillejä muutaman paketillisen, menis joulun välipäivät kivasti näperrellessä.

8. Onko Muumi-aterimista lähtenyt osa kuvioista pois ? Ei haittaa, ota yhteyttä Hackmaniin, saat toimintaohjeet, laita aterimet postiin ja uudet tulevat tilalle. Toimii ! Herra Hakkaraisen aterimissa kuvit ovat ennallaan vaikka ovat yhtä vanhat kuin muumit, eli tekovika, joka on helposti korjattavissa.

9. The blogimattoa on saatavilla tällä hetkellä Ikeasta, ainakin Espoosta. Lisäksi on tarjouksessa, 99 euroa.

10. Vaikka kynttilät ovatkin nyt out, muka päästöjä liikaa, ovat ne edullinen tapa tuoda lisää tunnelmaa. Eikä niitä kynttilöitä tarvi polttaa useita kymmeniä kuukausia putkeen. Yksittäinen kynttilä riittää silloin tällöin.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: