Hyvää uutta vuotta !

1 Tam

Eilisilta meni kivasti kotioloissa. Tein tacokakkua, eli tacolettuja paketillinen, väliin jauhelihakastiketta, tomaattia ja juustoa. 6 kerrosta tuli ja uunin kautta pöytään.Kakku sai mielettömän suosion ja ole tänään jäljellä vain muisto. Tätä uudestaan. Jälkiruuaksi oli juustokakkua mutta tacokakku vei voiton, juustokakku on koskemattomana vieläkin jääkaapissa.

Uuden vuoden lupauksen tein myös minä. Vähennän ostamista. Tätä on ollut helppo noudattaa, loppuvuonna loppui aikuiskoulutustuki ja perusopintotuki on muutaman euron korkeampi kuin lapseni päivähoitomaksu. Mutta minulle tulee sellaisia piilo-ostamisia, jotka sitten lymyävät kaapissa pitkiäkin aikoja. Niistä aion päästä. Uuden vuoden lupaukseni onkin että saan ostaa yhden asian per kk ja jos saan laitettua 20 tavaraa kiertoon tai loppuu, näitä kohtaan saan ostaa yhden. Esim. hyvä kosmetiikan kanssa. 20 tyhjää purkkia ja uuden saan ostaa. Tietenkin lupaus koskee vain kotimaata. Halpojen conversejen maassa tätä olisi mahdotonta noudattaa.

Maanantaina tuli Stockmannin kuvasto, tarjouksessa on Toikan joutsen. Olen toisen joutsenen ostanut aikoinaan hääpäivälahjaksi miehelleni, mutta pari on jäänyt kauppaan. Raaskinko käyttää 300 euroa joutseneen, lisäksi tässä on sitten tammikuun ostos ? Toissa vuonna juhlittiin Stockmannin juhlavuotta ja löysin joulun välipäivinä juhlalinnun Stockmannin vitriinistä. Toinen voisi olla syntymäpäivälahja ja toinen joululahja tai hääpäivälahja. Onneksi näitä asioita ei tarvitse tänään päättää.

Ja heti varasuunnitelmaan tuli uutta potkua. Käytiin välipäivinä paljon aikaa käydessäni lapseni vaatekaappia läpi. Viikonloppuna vien Minipoppooseen 2 isoa Ikean kassillista pieneksi jääneitä vaatteita. Toivotaan parasta. 300 euroa sieltä tuskin tulee, mutta kaikki rahat otetaan ilolla vastaan.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: