10 totuutta – minun mielestäni

5 Tam

1. Kosmetiikka ei parane vanhetessaan. Vaikka halvalla saisi nyt, ei halpaa kannata ostaa vain ostamisen ilosta. Kosmetiikka voi mennä huonoksi ja viime kädessä raha on aina seisoo kiinni. Itse en tätä neuvoa en ole juurikaan noudattanut ja siksi viime vuosina rahallinen panostus on ollut hyvin pientä. Tänä vuonna pyrin siihen että varastot ovat niin pienet, että voin ostaa loppuvuodesta body shopin joulukalenterin.

2. Joulukortit kun lähtevät keräykseen, on hyvä käydä kortit läpi ja katsoa keneltä tuli kortti ja tehdä lähettäjistä lista. Ehkä kuluneen vuoden aikana voi myös osoitteet selvittää. Kenties säilyttää listaa seuraavillekin vuosille.

3. The body shopin inkiväärin tuoksuinen vartalovoi on aivan ihanaa. Se jonka kannessa on piparkakku-ukko. Kausituote ja nyt kovassa alessa. Purkki kestää kuitenkin hyvin käyttöä ja joulu tulee tänäkin vuonna. 1 purkki riittää pitkälle.

4. Ruokalista hukassa ? Tilaa Valio.fi sivuilta ruokalistan, joka tulee sähköpostiisi sunnuntaisin, ilmaiseksi. Jos et kaikkia halua toteuttaa, vinkkejä vaihteluun saat varmasti.

5. Tähän aikaan vuodesta saa piparkakkuja halvalla. Piparit + homejuusto toimii aina, vuodenajasta riippumatta.

6. Mukeja rilleillä tehdään koko vuosi. Tammikuussa ei kannata niistä ylihintaa maksaa.

7. Matkamessut ovat täällä kohta, 17 – 19.1. Siellä tekee aina loistavia löytöjä.

8. Askossa myydään Ratian suunnittelemaan Saaristolais-sarjaa. Itselläni on kirstu, hakusessa toinen, joka on täydellinen huonekalu. Sopii penkiksi, syö mielettömän määrän kenkiä ja lisätilaa jos olisi, 2 sellaista olisivat täydelliset yöpöydät. Joulun aikaan tarjouksessa 99, eli ei myöskään hinnalla pilattu.

9. 1 pisimpään ostoslistallani ollut Artekin ritiläpenkki on nyt tarjouksessa Vepsäläisellä. Harmi kun sille ei ole meidän nykyisessä kodissa paikkaa.

10. Jos vaihdat lyhyempään jonoon, se pysähtyy.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: