Vuosi 2013 takana, uutta edessä.

10 Tam

Tässä vaiheessa on helppo katsoa mitä tuli vuoden aikana tehtyä. Aika vähän. Otin toisen vuoden opintovapaata töistäni ja jatkoin opiskelua. Opiskelijabudjetti piti ostokset kurissa, ei kaappeihin liikaa tullut uusia ostoksia tehtyä, paitsi yhden loman aikana. Mutta ostoksista valtaosa päätyi blogini sivuille, niin hyviä ne olivat.

Olemme aina mieheni kanssa matkustelleet paljon ollessamme kaksin ja nyt lapsen syntymän jälkeen ovat matkustamiset vähentyneet radikaalisti. Vuoteen kuitenkin mahtui upea Floridan kiertomatka, n 50 kg ostosten kera sekä n 20 Disneyn vierailun verran. Koko perhe nautti matkasta 100 %, jopa lennot menivät suht vaivattomasti.

Kävin kirpparilla myymässä autolastillisen liikaa omaisuutta, kävin lähes kaikilla messuilla Messukeskuksessa ja Hartwallilla kävin konserteissa. Ihan hyvä vuosi.

Opiskelujakin tuli tehtyä, ainakin sen verran, että nyt ns. viimeisiä viedään. Edessä on vielä muutama palautetta tehtävä ja opinnäytetyö. Olen keväälle varannut muutaman kurssin, mutta koska työpaikkani on muuttanut, näyttää siltä etten tule tunneille ehtimään. Joka on tietenkin  sääli.  Itseäni on yllättänyt kuinka nopeasti, vain vuoden opiskelun jälkeen saksan taitoni on päässyt siihen pisteeseen, että voin helposti kysyä turistilta haluaako hän apua ja neuvoa jopa. Ei ehkä kieliopillisesti mene kaikki oikein, mutta aina olen tullut ymmärretyksi. Ja se on puhumisessa tärkeintä, minun mielestäni.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: