Messuvuosi 2014 alkoi, 1. vuorossa Matkamessut

17 Tam

Suorastaan rakastan matkamessuja. Yritykset tuovat mukavaa ohjelmaa, ihmiset hyvällä päällä, loistavia tarjouksia, arvontoja, joista on täysin mahdoton voittaa mitään. Paitsi voitinhan minä. Lipun messuille. Kiitos Best Western !

Ammattilaisille tarkoitettu ensimmäinen päivä on tavallisille pulliaisillekin avoin kutsulipulla, jonka sain. Hyvä minä !

Tänä vuonna poissaolollaan loisti mm Viking Line, Silja Line, Finnair sekä SAS, monen muun osaston kanssa, mutta itäisen naapurin yritykset olivat tulleet loistavasti esille. Virolla, Latvialla ja Liettualla on melkoinen valttikortti siinä että sijainti on lähellä ja hintataso on vielä edukas.

Rovaniemen osastolla sain tehdä poronnahasta sydämen ja hetki menikin lupsakasti nauraen, Rovaniemi sai täydet pisteet.

Juttelin pitkään kahden karibialaisen kanssa sekä odottelin aikani jos joku olisi tullut sukellusaltaaseen esittelemään taitojaan, toisen kerran sitten.

Vain muutama miinus jäi messuilta. Olen lähes aina tilannut jonkun lehden ja nyt lähdin tyhjin käsin. Tiedän että ennustajaksi on vaikea ryhtyä tai ainakin ajatusten lukijaksi, mutta kaupanpääliset, ne jotka kaupan lopulta ratkaisevat eivät olleet minulle sopivia. Ja eri pisteillä oli samat kaupanpääliset. Lompakko tosin kiittää.

Lisäksi yksi lempparibloggareistani, Veera Stockholm by Me.stä oli paikanpäällä. Sattumoisin en ollut käynyt lukemassa viimeistä kirjoitusta, jossa asiasta kerrottiin. Menin päivän aikana lukemattomia kertoja osaston ohi,mutta koska minulla tuskin on tänä vuonna Tukholmaan asiaa, jätin osaston välistä. Olisi ollut kiva nähdä Veera livenä. Tuskin olisin mennyt juttelemaan. Kulman takaa olisin kurkkinut ja ajatellut tossa toi ny o.

Asia, jota ehdottomasti jään harkitsemaan, on helikopterikyyti. Hinta ei ollut paha, n 60 euroa. Helsinki – Tallinna välillä kulki vuosia sitten helikopteri ja siinä kyydissä muutaman kerran olinkin, yhteensä 6 kertaa, eli 3 menopaluuta. Mukava matkustamistapa ja kopterilla kun pääsee ilmasta käsin lähelle, ja kuitenkin aivan omaan fiilikseen.

 

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: