10 totuutta – minun mielestäni

5 Hel

1. Littymällä Body Shopin sähköpostirekisteriin, saat tietoa tulevista ja tarjouksista. Joulukalenteri myytiin loppuun n 2 viikossa. Nyt jo voi varautua ostoon liittymällä rekisteriin.

2. Kunnon nuhassa mummolta perityt nenäliinat, ne kankaiset, toimivat parhaiten.

3. Jos sheivausvaahto loppuu, kokeile hoitoainetta. Lopputulos sama.

4. FB.ssä on paljon eri aihepiirien kirppiksiä samoin asuinalueittain. Helppoa kierrätystä on tehdä ilmoitus oman alueen palstalle ja odotella ovikellon soittoa.

5. Kolikkokasa toimii, pienistä virroisto jne. Kun laitat kolikot sivuun päivittäin, on vuositasolla iso määrä kolikoita koossa vuoden lopussa. Ei suosittele käyttöä ruuhka-aikana.

6. Shampoo, joka ei täysin toimi tai tuoksu hyvälle. Käyttövinkki ! Pese ensimmäisen kerran tällä, toisen kerran lempparishampoolla. Päälle kun tulee vielä hoitoaine ja mahdolliset muotoilutuotteet, ei ensimmäisestä tuoksusta ole voimassa kuin muisto. Toimii myös pöntön pesuaineena.

7. Ennen matkaa skannaa sähköpostiisi kaikkien perheenjäsenten passit kuvasivulta. Sama kuin matkavakuutuksen kanssa. Kun varatoimenpiteet ovat tehty, ei mitään matkallakaan tapahdu.

8. Nyt on loistava aika ottaa loput jouluvalot pois ikkunoista.

9. Liity yliopistoapteekin uniikki-jäseneksi. Perheenjäsenten tiedot, mm. Kela-kortti liitetään samaan tiedostoon sekä lahjaksi saat purkin d-vitamiinia. Win-win.

10. Kevät tulee – usko pois !

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: