Kevätmessut, messuja jälleen kerran

7 Huh

Jälleen kerran totesin vanhan kliseen, milloin messut Messukeskuksessa, sinne pitää päästä. Ja siellähän me oltiin.

Tällä kertaa koko perhe ja aamusta aikaisin, klo 10 oltiin jo oven toisella puolen.

Epäonnistuneen kesätyön kukkakaupassa jälkeen en ole kukkien kanssa ollut oikein ystävä, missään muodossa. Hyötykasvit ovat kivoja, mm parvekkeella on kiva kasvattaa mansikkaa, mutta hortonomia minusta ei ikinä tule. Silti nautin suunnattomasti floristien taidonnäyteistä, kun kävin katsomassa kilpailua. Upeita luomuksia saivat aikaan, niin opiskelijatkin kuin rautaiset ammattilaiset. Ei ole tuomareilla helppoa.

Messujen tarjonta oli hyvinkin laaja. Oli paljon myynnissä kukkia, taimeja, mökkejä, laitureita, grillejä. Ihan mitä tahansa mikä kuuluu mökkeilyyn. Paljuja paljon erilaisia, savustuspönttöjä, erilaisia näytöksia ja ohjelmanumeroita, esim saunajooga.

Koska meillä ei ole pihaa, asumme kerrostalossa, en edes aikonutkaan ottaa esitteitä jotka ei minua kosketa. Harmitti silti kun esitteitä tyrkytettiin ja vaikka kuinka kerroin tämä ei minua kosketa, laitettiin esite laukkuun. Joka meni kotona paperinkeräykseen. Järkeä ? Useilla esittelijöillä oli sama tunkeva tapa kuin ennen vanhaan puhelinmyyjillä. Onko oikea tapa saada vastaantuleva hiljaiseksi antamalla hänelle esite, jolla tämä ei tee mitään ?

Ainahan messuilla tulee sorruttua johonkin. Jos ei muuta niin ainakin lehtitilaukseen. Rakas puolisoni ei ole kovinkaan innostunut poraaja, mm joululahja on vieläkin asentamatta. Joten tilasin jonkun lehden vain sen takia että saan poran. Kotiin tullessa mieheni ilmoitti poran teho ei riitä asuntomme seiniin. Yritys hyvä 10. Mieheni lupaa jossain vaiheessa porata pari reikää, jotta naulakko pääsee käyttöön. Sitä päivää odottaessa.

Lapsi-messut seuraavaksi. Nyt jo tiedän rahaa palaa huomattavasti enemmän siellä.

 

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: