Lapsi-messut – kevään viimeiset messut

15 Huh

Lapsimessut ovat aivan oma lukunsa. Siellä on lukuisia näytteilleasettajia, joista en ole ikinä kuullut mitään. Pieniä ompelimoja, maahantuojia, vaikka mitä, jotka myyvät kaikkea ihanaa. Yleensä vaan jossain vaiheessa tulee kaaos. Ständien vuokrat ovat aivan varmasti melkoisia ja yksinkertaisesti halutaan maksimoida tuotto. Osasto on aivan liian täynnä ja sen sijaan että ilme olisi kutsuva, minun kohdalla poistyöntävä.

Tarrasin käteni ihanaan huppariin. Reessä oli useampi huppari. Lappu seinässä kaikki reessä 15 euroa. Iloisena jonottelin ja olin iloinen huippuedullisesti löydöstä, kassalla totuus iski naamaan, 45 euroa. Häh ! Tossa on lappu kaikki 15 euroa. Myyjän kommentti oli huvittava ” et kai sä kuvittele että 60 euron hupparin saisi 15 eurolla ”. En kuvittele, en. Osaan vaan lukea. Huppari jäi, prk. Lähettäisin palautetta yritykselle jos muistaisin paikan nimeä.

Vinkki ! Hinnoittele vaikka jokainen tuote yksitellen ja tällaiset kaikki 15 euroa hevon kuuseen jos summa ei pidä paikkansa. Ellei tarkoituksena ole saada vihaisia ei-asiakkaita.

Koska nimi on Lapsimessut, on paikalla, ylläri ylläri paljon lapsia. Kun on paljon lapsia, on myös paljon vaunuja. Vaikka varmaan kaikki äidit ja isät väittävät osaavansa työntää vaunuja, lapsimessut ovat erinomainen tilaisuus huomata tämä ei pidä paikkansa. Hyvin suurella todennäköisyydellä kaikkia messuvieraita tönitään vaunuilla ja vähintään ajetaan varpaiden päältä. Kannattaa muistaa tämä ennen kuin saapuu paikalle. Ettei sitten niitä ärräpäitä huutele, kun se pieni piltti niissä hyökkäysvaunuissa voi saada vaikutteita rumista sanoista. Maassa maan tavalla ja messuilla messujen tavalla.

Ohjelmaa oli melkoisesti. Olin kuitenkin liikkeellä ainoana jäsenenä meidän perheestä, joten Satu Sopanen tuttiorkestereineen jäi välistä. Penkit olivat aivan täynnä, on siis todellinen tähti.

Aikuisille tarjottavia maistiaisia oli hyvin vähän. No, kukapa meistä ei olisi aikuisille tarkoitettua ruokaa maistellut. Chiquita banaaneja sai miniversioita muutaman kun heittelin banaaniukkoa laatikkoon. Hauskaa. Ja banskulla elää hyvin muutaman tunnin.

Outlet on melkoinen keidas. Tällä kertaa muistin tuoda 2 huulipunan jämää ja mitä tekee Avon ? Ei vaihdakaan vanhaa uuteen. Sen sijaan yritys tarjosi hyviä tarjouksia kosmetiikasta. Puhumattakaan Lumenen tarjouksista. Kaukaa viisas, hyväksi havaittu taktiikka. Olin ajoissa tehnyt ostoslistan mitä tarvitsen tulevan puolen vuoden aikana. Kävin koko outlet-alueen läpi kerran, tarkistin tarjoukset ja tämän mukaan tein seuraavan kierroksen. Pelkkää säästöä.

Lähiruuan kohdalla alkoi olemaan jo nälkä. Ikävä kyllä en ollut ainoa, joka niin ajatteli. Kaikkiin ruokapaikkoihin kovat jonot. Banaania poskeen ja kohti seuraavia haasteita.

Kävin vielä lopuksi Model Expon läpi. Pienoismalleja löytyy, vakavia harrastajia, jotka ovat antaneet kauan aikaa sitten koko käden harrastukselle. Seuroja kalastelemassa jäseniä ja rata, jossa pystyi ajaa kilpaa muiden kanssa.

Aikaahan siellä menisi vaikka kuinka, niin paljon että minulta jäi eläimet väliin. Energia vaan loppui kesken.

Ostokset: hyvin maltillisesti, lähes kaikki tuli tarpeen sekä lapselle lippuja Snadi Stadiin. Normihinta 14 e, nyt 5 e kpl.

Olin hyvin lähellä tilata taas lehden. Onneksi yritys tarkistaa jokaisen henkkarit tilaushetkellä. Lompakko oli repun alimmaisena ja en jaksanut kaivaa sitä sieltä pois.

Tämän hetken fiilis ” kiva että seuraaviin messuihin on aikaa”.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: