Elämän tärkeät jutut

6 Tou

Nappasin Kertulta Modernisti Kodikas blogista tämän haasteen, jossa kerrotaan 11 asiaa itsestään. Mukava tehdä ja toteuttaa.

1. Mikä on sisustustyylisi?

Omistan paljon talonpoikaisantiikkia, perintönä saatu, jotka vähän riitelee muun sisustuksen kanssa. Meillä onkin sisustuksen punainen lanka ajatus koti että on täynnä huonekaluja, joista kaikista pidämme, mutta välttämättä ne eivät sovi sisustuksellisesti yhteen. Värinä ruskea on lempivärini ja sen huomaa tekstiileistä, se ehkä vähän kokoaa sisustusta yhteen. Pienenä hankaluutena on pieni lapsi, joka ei aina tottele. Hän kun sai aikaan 4 numeroisen hintaisen sohvapöydän rikkoutumisen, päätimme halvempikin riittää. Ainakin väliaikaiseksi.Vinkki muille : laajennettu kotivakuutus ok pop!

2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten sisustuksessasi?

Niin hölmöltä kun se kuulostaakin, makuuhuoneeseen. Emme ole koskaan tinkineet sängystä emmekä petivaatteista. Kun on siivoamisen aika, aloitan aina makuuhuoneesta. Koska se on nopein, aina siisteimmässä kunnossa. 1 huone kun on kunnossa, nopeuttaa muiden valmistumista. Koska perheessämme asuu lapsi, on makuuhuoneessa kiva pieni lisä lapsellisuutta. Tästä me kaikki 3 pidämme.

3. Mihin käyttäisit rahaa ilman huonoa omaatuntoa?

Matkustamiseen ja lamppuihin. Voisin elää matkasta toiseen. En tarvitse kuin pienen päivä Tallinnassa matkan, kun selvästi matkakuume nousee. Se että pakataan passi, vaihdetaan valuuttaa, ostetaan aurinkorasvaa ja 1000 muuta asiaa tekee sen että pelkästään aika ennen matkaa on kivaa ja kutkuttavaa. Toinen meidän perheen heikkous on lamput. Onneksi tilaa on rajattu määrä ja nyt on 3 lamppua varastossa. Lisää ei mahdu. Ellei tule hyvä tarjous.

4. Mihin käytät paljon rahaa?

Kyllä se meidän perheessä on matkustaminen. Vaikka lentolipun saisikin halvalla, se mitä lopulta viivan alle jää, kun kaikki laskee yhteen, on iso määrä. Lisäksi minulla on erittäin huono taipumus pyytää palkatonta vapaata. Se jos mikä tulee kalliiksi.

5. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?

Kaikki menee huonosti. Perhe, terveys, työ. Vertailukohteina ihmiset, joilla taas kaikki sujuu. On myös olemassa ”ammattivalittajia”, jotka tulevat aina bussipysäkille väärään aikaan, kun taas joutuu odottamaan jopa 2 minuuttia. Tapahtuu asioita joihin ei itse tajunnut vaikuttaa tai ei pystynyt. Hyvä ystäväni menetti konkurssissa työnsä, asunto ei mene kaupaksi. Ja hän ei ole tämän asian kanssa yksin.

6. Mistä onnesta unelmoit?

Lapseni on jossain asioissa kehityksessä jäljessä ja tämä on tietenkin vanhemmille välillä raskasta. Onni olisi se, että lapseni saavuttaisi ikätovereitaan.

7. Missä asiassa olet tunnollisin?

Teen työtä, joka vaatii tunnollisuutta ja siihen tietenkin panostan. Samoin kuin äitinä olemiseen. Tosin voisin panostaa paljon enemmän tähän äitinä olemiseen, samoin vaimona.

8. Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?

Annan lähes mitä tahansa anteeksi, jos sitä vilpittömästi pyydetään. Jos oharien tekemiset kolautetaan olkapäiden nostolla ja voivottelulla, en jaksa tekopyhyyttä. Rehellinen anteeksipyyntö tehoaa aina.

9. Mikä on naisen paras ominaisuus?

Naisen vaisto. Huomaan tämän parhaiten lomilla, kun matkustamme perheen kanssa. Miehelläni tätä ei todellakaan ole.

10. Mikä on miehen paras ominaisuus? Miehisyys. Ollaan mies ja käyttäydytään sen mukaan. Ei hömpötellä eikä liikaa mallailla vaan ollaan mies. Ja annetaan naisen olla nainen.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: