10 totuutta – minun mielestäni

5 Kes

1. Kertaus on opintojen äiti: nyt on hyvä tilaisuus alkaa tyhjentämään pakastinta. Marjat kestävät kaudesta kauteen ja marjapiirakka ilahduttaa aina työkavereita. Kenties pakastinkin kesälomalle sulatukseen oman kesäloman ajaksi ?

2. Pikakastike syntyy pussikeitosta. Kattilan pohjalle kasvikset ja kuullota. Tämän jälkeen pussin ohjeesta 1/3 vettä, lisää kastikeaines ja mahdollisesti lisää vielä 1/3 vettä.

3. Nyt on oikea aika käydä kirppareilla jos haluaa ostaa edullisesti tuoreiden ylioppilaisen ei-suosittuja lahjoja. Vinkki ! Niitä aforismikirjoja on ja paljon. Yhtään uutta ei kannata ostaa tuleville ylioppilaille tai rippikoulusta päässeelle.

4. Passia vaille ja kesän matka lähenee ? Vaikka eivät suosittelekaan, myös jonottamatta saa passin. Vähän kalliimmalla, mutta halvemmaksi se tulee jos jää ostetut lentoliput käyttämättä.

5. Talvitakkien huolto. Lämpötila näyttää + 26. Jos et ole ulkoilmaihmisiä, käy talvivaatteet läpi, tee huoltotoimenpiteet ja vie kellariin. Jos omistat liian monta talvitakkia, joita et ole käyttänyt vuosiin, laita ylimääräiset kirpparikasaan.

6. Ihosyöpä on myös tosiasia Suomessa. Maksaläiskätkään eivät ole mukavia. Hanki kunnon suojakertoinen päivävoide kasvoille ja käsille voi käyttää perusaurinkorasvaa.

7. Kirjasto tarjoaa ilmaisia palveluja ympäri maan ja jos kirjastokortti on hukkunut, väliaikaisratkaisu löytyy, lainausdokumenttinä käy myös henkilöllisyystodistus.

8. Peti pitäisi nukkumisen jälkeen tuulettua ja kuivua. Kun heräät, siirrä sängyltä pois tyynyt ja paitot, avaa ikkuna, suorista lakana. Kukaan ei ole kotona katsomassa jos peti jää petaamatta. Nopeasti sen teet tullessasi takaisin kotiin.

9. Juhannuksena moni hotelli on tyhjää täynnä. Jos et vietä mökkijuhannusta, kokeile viettoa vieraassa kaupungissa. Jos shoppailu ei merkitse suurta osuutta matkailussa, moni vierailupaikka on kuitenkin auki. Hotellit voivat antaa hyvinkin edullisen tarjouksen yöille. Meidän perhe vietti mukavan juhannuksen viime kesänä Vaasassa.

10. Silitysrumbaa voi helpottaa valitsemalla vaatteita joille ei juurikaan tarvi rautaa näyttää. Kesällä tämä on hyvinkin helppoa.

 

 

 

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: