10 totuutta – minun mielestäni

5 Hei

1. Ota selvää rippilapsilta ajoissa mitä haluavat lahjaksi. Jos et saa vastausta, kummitytölle on kiva lahja itse tehty lahjakortti, jossa lupaat ostaa hänen valitseman korun, esim. Kalevala Korusta.

Saa mieleisen ja ehkä ostohetki jää kummallekin mieleen.

2. Hyvä jälkiruoka – Mezestä kopioitu : turkkilaista jogurttia sekaisen suolaisen kanssa, päälle hedelmiä ja hunajaa. Meillä on tähän mennyt suolatikut ja -keksit, joita kukaan ei muista ostaneensa.

3. Ota yhteyttä vähintään kerran viikossa johonkin ystävistä ja pyydä ulos. Arki-iltoisin kesällä on ihmisillä enemmän aikaa ja ruokapaikkoja, ainakin pk-seudulla on joka paikassa. Talvella voidaan taas linnoittautua kotiin, pakkasta karkuun.

4. Luonnon oma d-vitamiini on nyt ilmaiseksi tarjolla.

5. Kerran kesässä, verenluovutus. Saat ilmaisen lounaan hyvän mielen lisäksi.

6. Vaatteiden korjaus on aina yhtä ikävää hommaa. Kenties kerran viikossa kaikki kerralla. Tosiasia on että alkanut reikä ei muutu pienemmäksi ilman että joku siihen puuttuisi.

7. Milloin olet käynyt hammaslääkärissä viimeksi ? Tarkastuksessa on hyvä käydä vähintään joka toinen vuosi.

8. Maze n ihanat naulakot ja kenkätelineet ovat nyt tarjouksessa Stockalla, – 50 %.

9. Jos olet töissä tähän aikaan vuodesta muiden pitäessä lomaa ja töissä on hiljaista, tee ensi joulun joulukortit. Vaikka ei siltä tunnukaan (onneksi), joulu tulee kuitenkin jossain vaiheessa.

10. Postikortti lämmittää . Postikorttien suosio on romahtanut ja sitä suuremmalla syyllä postikortti ilahduttaa.

Mielipiteesi