Petäys – virkistystä koko rahalla

22 Hei

Mieheni, joka hyvä löytämään hyviä tarjouksia, löysi Grupponista tarjouksen Petäyksestä. Koska kesässä viikonloppuja riittää, ei kun uuteen paikkaan tutustumaan.

Hattulaan ajomatkaa oli vain reilu 100 km ja tiet olivat puolen päivän aikaan todella tyhjät, matka meni nopeasti.

Parkkipaikkoja oli riittävästi, pisteet siitä. Kaikenlaisia ojapysäköintejä on tarpeeksi nähty.

Kaunis kesäpäivä houkutteli ulkoilemaan ja siihen paikka tarjosi loistavat mahdollisuudet. Tarjontaa oli mm. mini- ja frisbeegolffia, mölkkyä ja kaikkein mukavin, soutelua. Isona plussana löytyi kaappi, joka oli täynnä pelastusliivejä, jotka eivät olleet homeessa. Päinvastoin, erinomaisessa kunnossa.

Hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsee Rantaravintola Kaisa, jossa oli myös valikoimassa perinteisten terassijuomisten lisäksi pientä syötävää ja esim. kohtuuhintaisia jäätelöannoksia. Mieheni valitsi ko. viikonlopun esiintyjien vuoksi. Sain illan nauttia Trace Elements Duo seurasta. Esiintyivät 3 kertaa, ottivat biisitoiveita vastaan ja muutenkin hauskuuttivat yleisöön mukavilla jutuillaan. Oikein onnistunut ilta.

Niin onnistunut että mietittiin uuden varauksen tekemistä. Listahinta 99 euroa ei sekään ollut kovinkaan paha. Paitsi eipä mietitäkään. Hotelli on lähes täynnä monen tulevan viikonlopun osalta.

Plussat

Henkilökunta todella ystävällistä.

Paikka oli keskellä mäntymetsää, maisemat kauniit ja aamiaishuoneessa kaikki istuivat ikkunapaikolla. Syystäkin. Pala kauneinta Suomea.

Ilmaista tekemistä mukavasti. Vaikka minigolf oli suosittu, kaikki mahtuivat mukaan.

Kerroin jälkikäteen matkasta ja moni tuttu on ollut ko. paikassa juhlissa. Ja kaikilla oli mukavat muistot paikasta. Hommat hoidetaan kunnolla.

Miinukset

Huoneissa ei ole jääkaappia. Lapseni voisi elää maidolla, joten ratkaisu oli uht-maitoa ja iso kasa jäitä. Jääkaapin kanssa olisi ollut helpompaa.

Jos sataa vettä, voi aika käydä pitkäksi. Pohjakerroksessa on liikuntasali ja kuntosali. Pieniä sellaisia.

Aamusauna kuuluu hintaan, hotellissa. Hotellilla on monta upeaa rantasaunaa ja näitä sai vain lisämaksusta. Yksin ei ole kiva vuokrata saunaa, vaikka hinta onkin edullinen. Ehdottomasti parantamisen mahdollisuus olisi aamusauna myös rantasaunassa.

Perushotelliaamiainen. Ulkoasuun ei oltu panostettu yhtään, juustot yhdessä kasassa, samoin leikkeleet. Ei yhtään mitään erikoista, poikkeavaa, sitä samaa mitä muuallakin, vielä suppeammassa mallissa. Hyvää ja maukasta, mutta joskus voisi olla jotain erilaista mitä muilla ei ole.

PK-seudulla kun on meteliä ja saasteita, miten hyvä ystäväni maalta sanoo, on hyttysten määrä minimissä. Täällä taas hyttysten määrä pääsi yllättämään. Olimmekin aikamoisilla paukamilla koko perhe, kesän ensimmäiset hyttysten pistokset.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: