Minus Tio

26 Hei

Autossa on tullut viime aikoina istuttua ja matkan aikana on tullut luettua vanhoja lehtiä. 2012 vuoden Avotakassa oli kuva minus tion lehtitelineestä. Vanhoissa lehdissä on vaan se vika, välttämättä tuotetta ei ole enää saannissa, ainakaan Suomesta.

Arkivapaan tullessa kävin ystäväni kanssa Hietsun kirpparilla ja tuttu lehtiteline tuli vastaan. Koska valtaosa myyjistä oli jo pakkaamassa tavaroita, sain petrolin sinisen telineen mielestäni kohtuuhintaan, 50 euroa. Vasta kotimatkalla tuli mieleen kuva ja yhdistin tuoreen ostokseni suorastaan löytöön. Harvoin, tuskin koskaan näin hyvä tuuri käy.

Pidän kovasti suomalaisesta designista, mutta pakko myöntää, Ruotsi on meitä edellä. Tyyli sama, mutta heillä viedään vähän eteenpäin, niin että tavarassa on se jokin kiva extra.

Niille, joilla ei ole käynyt yhtä hyvä tuuri kirppiksellä, ko. lehtitelinettä myy mm. Finnish Design shop.

Heidän sivuilta löytyi myös lisätarinaa tästä ruotsalaisesta yrityksestä: ” Vuonna 2008 perustettu ruotsalainen Minus Tio, Miinus Kymmenen ruotsiksi, sai nimensä erityisen kauniina uudenvuodenpäivänä, jolloin lämpömittari näytti –10 astetta. Minus Tio suunnittelee katseenvangitsevia huonekaluja, jotka sopivat niin kodin kuin julkisten tilojen piristäjiksi.” Ja aikamonen piristys minun lehtitelineeni onkin. Ruotsalaiset osaavat tämän asian kyllä.

http://www.finnishdesignshop.fi/Minus_Tio-m-99.html

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: