Maze t muuttivat meille

30 Hei

Olen käynyt, aivan liian usein silittelemässä Mazen kenkä- ja vaatetelinettä Stockmannilla. Olivat jopa kerran kanta-asiakastarjouksessa, mutta kuukausi oli näemmä liian lyhyt aika tehdä moisia ostopäätöksiä.

Kun -40 % alet alkoivat, ostovimma nousi. Koska naulakoita oli iso kasa jäljellä, päätin tehdä toisesta haaveesta totta sillä välin ja maltoin odottaa mahdollista isompaa alennusta. 50 % kun tuli, oli yhtäkkiä kalenteri iltamenoja täynnä ja ihan puoli huolimattomasti tulikin äkkiä 60 % ja ostopäätös syntyi. Niitä jäi sinne vielä n 15 muulle.

Meidän eteinen on uskomaton tavaransyöjä. Vaikka vapun jälkeen otin talvivaatteet pois, on niitä hipsinyt uudestaan, takavasemmalta. Tarhasta tuli juhannuksen jälkeen yksi, auton tavaratilasta löytyi toinen, pyykkikopasta kolmas jne.

Haaveena onkin kunnon kaappitila kaikille takeille, niin että tässä uudessa roikkuu vaan ne takit, jotka ovat sillä viikolla käytössä. Kenkätelineeseen mahtuu vain 3 paria kenkiä, joka sekin on riittävä, jos saan vaan hommattua uuden Ratian saaristolaisarkun. Ja sitten Mazet paikalle ja käyttöön.

http://www.mazeinterior.se/

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: