Design Market – löytöjen aarreartta

9 syys

Viime viikonloppuna saimme taas nauttia Helsingissä Design Marketista.

Tuttuun tapaan tilaisuus järjestettiin Kaapelilla jonne väkeä oli saapunut runsaasti. Kauppa kävi mukavasti, ihmisiä tuli jatkuvasti vastaan mukanaan kantamuksia.

 

Itse pidän kovasti Tikaun valikoimasta ja viime vuonna heiltä ostinkin maton. Tänä vuonna en sortunut uuteen mattoon, vain ja ainoastaan sen takia ettei brum brum mattoa ollut saatavilla.

 

Löytöjä tein mm Design Brokersin osastolta, Missonin käsipyyhkeet 10 euroa kpl. Halpaa. Ja kaupan päälle tuli hyvää palvelua, ihmismassasta huolimatta.

 

Suurimmat jonot olivat ruokapaikoissa. Ulkopuolelle oli parkissa muutama ruoka-auto ja ihmiset jonottivat sulassa sovussa herkullisen näköisiä hampurilaisia. Minun kohdalla taas laiskuus jonottamiseen voitti.

 

Hyviä tarjouksia tarjosi mm. Innolux. Heidän mallistossaan Talo-lamppu on minulla ikuisella haavelistalla. Lampulle ei vaan löydä paikkaa kodissamme, sen siitä huolimatta haluaisin.

 

Minna Parikan pöydällä kävi kuhina ja heille pisteet jälleen kerran esille panosta. Pöydän alapuolella luki isolla minkä kokoisia kenkiä yläpuolella on ja samoin kaikissa tuotteissa oli pieni tarra, jonka väri kertoi hinnastosta hinnan.

 

Messuilla olikin tuotteita jokaiselle kukkarolle, paljon kivoja kortteja, heijastimia jne. Itse selvisin 20 eurolla, mutta asia olisi voinut olla myös toinen. Olin yksin Kaapelilla. Oikean ihmisen kanssa olisin voinut saada lisärohkaisua ostoksiin.

Ehdoton iso iso plussa tapahtumalle on se, että paikan päällä on useita tekijöitä, ihmisiä nimimerkin alla. Ystäväni jutteli viime vuonna Saanan ja Ollin kanssa ja hehkutti siitä ja pitkään.

Paikassa voi tehdä loistavia löytöjä myös 2-laadussa, jos värit ovat vähän levinneet/on vaihdettu toimittajaa ja uusi tekee erilaisella pinnalla jne. jne. on hinta huomattavasti listahintaa edullisempi.

 

Onneksi ensi vuonna tulee tälle tapahtumalle jatkoa!

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: