Habitare – syksyn ykkösmessu

16 syys

Syksy on saapunut, kun messut alkavat kesän jälkeen taas pyörimään. Tänä vuonna onnistuin voittamaan lipun ammattipäiville. En niille ammattiajoille ikävä kyllä kerennyt, mutta muutamana päivänä siellä tuli kenkiä kuluteltua.

Valaisimet ovat meidän perheessä olleet aina kunnia-asia ja ikävä kyllä ei mitään kivaa uutta valaisinta löytynyt. Yhtään ”tämä pitää saada” ei tullut vastaan. Ei edes melkein. Mutta mukavia myyjiä ja kivoja osastoja sitäkin enemmän.

Pienrompeosastolta löytyy aina kaikkea mukavia, pieniä lahjoja, mm kauniita servettejä, kynttilöitä, piensisustusjuttuja. Moni pieni ja sievä vaan jäi ostamatta. Todella passelin kokoinen narulankakori olisi ollut juuri passeli keittiöön sai jäädä takaisin messuille, 24 euroa, ei kiitos !

Minulla on ollut todella huono tapa tilata aina lehti messuilta, mutta tällä kerralla osastot tekivät tämän vaikeaksi. Tilauslappuun olisi pitänyt antaa puhelinnumero. Töihin en halua yhtään ylimääräistä puhelinsoittoa omaan puhelimeeni ja näitä lehtimyyjät ovat. Ilman puhelinnumeroa ei tilausta voinut tehdä. Vakuuttivat että heiltä numero ei lähde eteenpäin, heiltäkään ei soiteta jos kirjoitan suoramarkkinointikieltosanan. En tullut vakuuttuneeksi. Mielummin jätin lehden tilaamatta. Ja ne kivat kylkiäiset saamatta.

Osasto, mistä NIIN lähti pomo käsistä oli antiikki ja erityisesti korujen myyjät. Minulle täysin uusi tuttavuus on Rauno Nuotio n pitämä osasto ja liike Dessein Oy, liikekin on Pieni Roobertinkadulla. Tänä päivänä palvelu on se ykkösvaltti ja Rauno kyllä osaa palvella eikä hinnatkaan olleet pahoja, päinvastoin. Jos varastosi kaipaa täydennystä Vintage osastolle, sinne. Eivät toimita postimyynnissä, koska koru pitää nähdä livenä. Niin samaa mieltä.

http://www.kolumbus.fi/dessein

Pieni unelma tuli saavutettua, kun löysin Jorma Laineen chic korun ranteeseen. Pankkitili tyhjeni reippaamman puoleisesti, mutta korua tulee harvoin vastaan. Ja onhan se kaunis. Vielä pitsikoruja etsin…

 

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: