I love me messut – kausi avattu

20 Lok

Vähään aikaan ei tarvitsekaan miettiä mitä tekisi viikonloppuisin. Messukausi on alkanut. Viime viikonloppuna oli I love me messut ja siellä taas meni mukavasti monta tuntia aikaa.

Harmikseni en ottanut selvää etukäteen luennoista, vaikka aikaa siihen olisi ollut. Joten yllätys oli melkoinen kun eräällä estradilla oli Saku Tuominen. Tähän syksyn harmauteen mahtuu aika 1 yltiöpositiivinen ihminen. Saku kertoi hyvän vinkin, tekemättömistä töistä tee 1 tänään, en enempää, 1 riittää. Mitä siitä seuraa ? Vuoden päästä on 365 tekemätöntä työtä tehty. Kiitos Saku luennosta. Valitsen kirjamessuille tulemisen täysin sinun aikataulujesi mukaan.

Toinen mukava yllätys oli minulle täysin uusi yrittäjä, Sirokoru. Ja ehdottomaksi suosikiksi tuli itämerikorut. Hopeaa ja hinnat eivät ole päätä huimaavia. Lisäplussa toimituksissa, toimituskulut koruissa on n 4 euroa ja yli 100 e tilauksissa ilmaiset. Normaalisti kulut ovat toista kymppiä. Katso ja ihastu.

http://www.sirokorunettikauppa.fi/itamerikorut-itamerikorut-c-96_108.html

Vaikka lehtitilaukset alkavat pikku hiljaa loppumaan, uutta ei tullut tilattua. Hyvä olo ja muut vst ei minua houkutelleet ja Trendiin tunnen olevani liian vanha. Mutta messuja riittää, heti ensi viikonloppuna on kirjamessut. Jotka kuuluvat minun Top 3.seen matkamessujen ja Habitaren lisäksi.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: