Eckerö Line – loistoyhteys Tallinnaan, ja takaisin

7 Mar

Lähdimme pienellä tyttöporukalla ostosmatkalle Tallinnaan. Vaikka laivoissa olenkin punaiseen päin kallistunut, kyllä Eckerö Line tarjoaa paremmat aikataulut, näin pk-seudulla asuville.

Aamulla olimme ajoissa satamassa ja lähtöselvityksen jälkeen veimme vaan takit hyttiin ja aamiaiselle. Ensimmäinen aamiainen alkaa hyvissä ajoin ennen laivan lähtöä. Kun jokainen tuli aamiaiselle omia aikojaan, ei jonoja muodostunut missään, vaikka olikin lauantailähtö.

Väen tungoksen tunsi hyvin kun olimme lähdössä laivasta pois. Emme olleet ainoita. Kiitos ettei jokaisen enää tarvitse näyttää passia rajaviranomaisille, liikkuminen sujui hitaasti mutta varmasti.

Paluussa myös matkustajat tulivat vähän omia aikojaan laivaan, eli jonoa sielläkään päässä ei päässyt syntymään. Liput vaan esille ja skannauksen jälkeen sisään.

En ole vuosiin matkustanut tyttöporukalla, yhden ystävän kanssa kaksin, mutta monta kerralla en. Yllätyin kuinka helposti kaikki kävi, päivämäärän löytäminen, joka kävi kaikille, kaikki halusivat aamiaisen ja erityisesti valtaosa halusi loungeen. Itse en niin hirveesti olisi tästä välittänyt, mutta joskus on hyvä antaa periksi suosiolla. 20 euron lisämaksusta päästiin oleskelutilaan, jossa oli mm. 2 lajia salaattia, pientä makeaa, limppaa, olutta, viinejä, lehtia, kivat penkkiryhmät ja ihana Janne, joka piti meistä huolen. Kävi siivomassa pöytiä ja juttelemassa naisille. Pisteet niin tästä .

Kun laiva tuli satamaan, antoi Janne vinkin, heti vaan ensimmäisten kanssa ulos. Lounge sijaitsee ulosmenoaukon reunassa, josta pääsi kätevästi massan vierestä ulos. Mieheni ja lapseni halusivat hakea äidin satamasta, eli halusivat heti tuliaiset, olin n 10 min siitä kun laiva tuli satamaan, ulkona.

Kiva matka, loistoseura ja hyvä yhtiö ! Kiitos ystävät, kiitos Eckerö Line !

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: