Viimeiset messut vuonna 2014 – Meidän perheen messut

26 Mar

Pahoittelen myöhäistä kirjoitusta, messut olivat jo peräti vajaa 3 viikkoa sitten. Onneksi samat tulevat myös ensi vuonna.

Muistelin että olisin ko. messuilta viime vuonna ostanut miehelleni joululahjan, nyt oli heikompi saalis sillä saralla. Ostin lahjan vain itselleni. Kädentaidon osastolla oli Habitaresta tuttu myyjä antiikkiosastolta ja löysin itselleni upean Sarpanevan rannekorun.

Lisäksi osa ihmisistä lopetti leikin kesken ennen alkua, sähkökatko haittasi ihmisten sisäänpääsyä, mm. autoportti ei auennut, rahaa ei voinut vastaanottaa ja messut pääsivät alkuun tunnin myöhässä. Samana päivänä vietettiin isänpäivää eikä katkon pituudesta ollut tietenkään tietoa etukäteen. Ja tämä näkyi käytävillä sekä myyjien myynnissä.

Lapsia ja lapsenmielisiä kiinnosti kovasti Metsä-osastolla erilaiset koneet ja ihan johonkin ei kovinkaan koneen ohjauskoppiin oli kova jono. Kovasti hymy tuli huulille, kun kaikki lapset halusivat laittaa aluksi turvavyön päälle ja sitten vasta liikuttaa rattia, joka ei tietenkään tehnyt mitään. Turvallisuus ennen kaikkea, vaikka ei metriäkään liikuttaisi.

Paikan päällä on kovasti arvostettu verotusosastoa. Moni voi periä metsää ja siitä voi tulla paljon kysymyksiä. Verovirasto oli paikalla, virkailijat asiantuntevia sekä pitivät vielä luentoja aiheista.

Valion osasto oli sama kuin viime vuonna, siinä pystyi kokeilemaan lypsämistä. Jonne oli koko ajan jonoa. Miksi osastoa muuttaakaan, koska se oli suosittu juuri sellaisenaan.

Outlet-osastolta tuli taas sorruttua Lumeneen. Purkillinen huulipunia ja ripsaria halvalla. Olen heikko.

Lopuksi päätin sisäisen näpertäjän tulla henkiin ja menin Marttojen osastolle tekemään joulutähteä. Liikaa liimaa ja paperia, tähti ei onnistunut. Sain ohjeista kopiot ja ehkä kokeilen sitä joskus kotona. Ainakin lupaan harkita.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: