Home sweet home

7 Tam

Tulikin normaalia pitempi blogiloma, sillä matkalla oli kyllä nettiyhteyksiä, mutta ei ollut samaan aikaan sekä yhteyttä että aikaa.

Joulumatkamme pääkohtana oli Australia ja erityisesti Queensland. Lensimme Gold Coastille, jossa viivyimme ensimmäiset 2 yötä, jonka jälkeen lähdimme kohti pohjoista, ajaen hyvin maltillisesti lähes päivittäin.

Viimeisen viikon olimme Brisbanessa, jonne ihastuimme täydellisesti. Iso kaupunki täynnä tekemistä. Myös lähiympäristä oli pelkkää rantakohdetta ja niissä yöpyminen maksoi yli 200 euroa, perushotellit jopa 300 euroa, Brisbanessa oli paljon hotelleja, jotka maksoivat vain n 50 euroa yö.

Laitan tarkempaa raporttia tulemaan, kun saan aikaerot kärsittyä, samoin univelan. Pisimmällä paluulennolla kävi ahneelle oikea loppu : Cathayn lefffavalikoima oli todella hyvä ja mielummin katsoin elokuvia, kun nukuin ja nyt siitä sitten vieläkin kärsitään.

Yksi vastaus kirjoitukseen “Home sweet home”

  1. Mikko 30 tammikuun, 2015 klo 7:20 pm #

    En ole löytänyt blogia Bloglovin’issa, mutta nyt tilasin päivitykset s-postiin, niin pysyn paremmin kärryillä. Ostoksia odotellessa…

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: