Vuorossa lentokentät

18 Hel

Lentokentissä on eroja ja ehdottomasti tämän reissun ykköspalkinnon saa Singaporen kenttä Changi.

Vaikka lentokentän merkitys matkassa on minimaalinen, voi huonosti toimiva kenttä tehdä sen että koko reissu jää tekemättä.  Siksi hyvää kannattaa aina kehua.

Olen käynyt kentällä lukuisia kertoja, valtaosa on ollut ns. ei ruuhka-aikoina ja siitä huolimatta kaupat ovat hyvin auki, matkat terminaalien välillä helppokulkuisia, edullisia ruokapaikkoja pikaruokapaikoista astetta parempiin, paljon kärryjä, ilmainen netti omaan puhelimeen ja käytössä olevia laitteita plus monta muuta. Sieltä löytyy mm uimapaikka, puutarha, kentän omat nettisivut ovat hyvät ja paljon henkilökuntaa auttamassa.

Käydessämme ensimmäistä kertaa mieheni kanssa ko. kentällä, löysin täydelliset vihki- ja kihlasormukset kultasepänliikkeestä. Ikävä kyllä heillä ei löytynyt kokoja, mutta antoivat yhteystiedot ja pyysivät tilaamaan ennen seuraavaa matkaa. Palvelua loppuun asti.

Äidiksi tulemisen jälkeen arvostan tietenkin paljon leikkipaikkoja ja Changissa niitä on kiitettävästi. Ehdoton plussa on ilmainen sky train, jossa mies ja lapsi viihtyivät hyvin.

Tullessamme Malesiasta saimme väärää tietoa kentälle pääsystä, vihreää linjaa pitää mennä Tanah Merah pysäkille asti, jossa metro erkanee. Ennen lentokenttää on vain messujen pysäkki. Metrokartassa tämä näkyy hyvin selvästi, mutta siitä huolimatta meidät ohjattiin väärin. Perille päästiin joka tapauksessa.

Paluussa oli matkatavaraa paljon enemmän ja taksimme jätti meidät kentällä suoraan ulko-ovien luo, jossa oli heti ensimmäisenä Cathayn tiski. Olimme n 2,5 h ennen lennon lähtöä, jonoa oli alle 10.

Tällä kertaa vierailut Hong Kongin kentälle jäivät minimaaliseen, n tunti per suunta ja paluussa saimmekin juosta portille. Gold Coastin kenttä on pieni, joten siellä ei voikaan olla mitään sen kummempia erilaisuuksia. Domodevo, Moskovan kakkoskentästä jätetään kirjoitukset kirjoittamatta. Toimii, mutta hirveä ikävä ei ole.

Mainokset

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: