Hullut päivät – ikuinen projekti

27 Maa

Viikko sitten tuli kuvasto postista, tein saman mitä jo monena vuotena aikaisemmin. Luin kuvaston 2 kertaan läpi ja sitten leikkasin kuvan minkä haluan irti ja teippasin ne tyhjälle paperille.

Saldo oli hyvin maltillinen, keskiviikkona aakkoskeittiöpyyhkeet, torstaina by Nordinin minityynyt ja sunnuntaina Alessin sitruunanpuserrin.

Ja mitä tapahtuu aina, mietin tarvitsenko oikeasti niitä. No, enhän minä tarvitse. Vaikka kuinka aakkospyyhkeet ovat kivoja, meillä on ennestään jo paljon tosi kauniita keittiöpyyhkeitä. Alessin sitruunanpuserrinta olen himoinnut vuosia, mutta este ostamiselle on ollut käytön vähyys. En muista että olisin ikinä kaivannut puserrinta. Joten sekin jäi. By Nordinin tullessa Suomen markkinoille, näin heidän tuotteita Habitaressa ja olin niin ihastunut. Valikoimaa oli 4 erilaista minityynyä ja kun niitä siinä katselin, tajusin ettei ehkä ole järkeä. No, järki ei voittanut, ainakaan täysiä, neljästä erilaisesta ostin 3. Ja kun tulin kotiin, piilotin ne kaappiin. Tykkään tosi paljon, mutta ihan ne ei kyllä meillä paikkaa ole löytänyt, varsinkaan sieltä kaapista käsin. Onko kenties tapahtunut niin että aika on meidän perheessä mennyt näiden ohi ? No, onhan tässä pari pv vielä aikaa palauttaa tyynyt.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: