Lapsi-messut, jälleen kerran

16 Huh

Meidän perhe, monen muun perheen kera vietti viime lauantain messuilla. Tänä keväänä olemme poteneet messukrapulaa, sillä kukaan meistä ei ole käynyt yksilläkään messuilla matkamessujen jälkeen. Outoa !

Suomeksi liikaa muuta ohjelmaa.

Mutta normaalilla kaavalla mentiin. Kädentaito oli kova sana, loistavia lahjoja löytyi, mm isot kiitoksen Ivana Helsinki loistavista messutarjouksista. Oli kunnon täsmäostoksia, juuri tiettyjä pussilakanoita oltiin toivottu lahjaksi ja juuri ne olivat tarjouksessa. Kiitos !

Kyllä Lumene ja Lorealin pitivät oman tasonsa, ostoslistan kanssa pystyi hyvin menemään eikä lehtitilauskaan jäänyt tekemättä, tällä kertaa äitini saa lehden ja minä korun.

Olisi kiva tietää paljon yritykset maksavat pienestä osastostaan. Todella paljon yrittäjiä leikki kännyköillä. Voiko messuilla olla ja hymyillä 24/7 tyylillä koko messujen ajan ? Mutta myyntiä ei edistä se että myyjä ei ole läsnä.

Vaateostokset jäivät väliin, sillä lapseni on armotta liian iso jo valikoimiin. Jotain pientä löytyi isompiakin kokoja, mutta esim. eläväiselle lapselle en tule ostamaan 50 euron housuja. Kiitettävästi kuitenkin pienet vaatekaupat edustivat niitä suloisimpia vaatekokoja ja täytyy sanoa että varastot eivät loppuneet kesken vaikka myöhään lauantaina kotiin lähdettiinkin.

Ensi vuonna meidän kohdalla Lapsi-messut eivät toimikaan enää lapsimessuina vaan menemme katsomaan pienoismalleja ja minä tekemään täsmäostoja mm kosmetiikkaan. Onneksi outlet-messut ovat myös syksyllä.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: