Vaatteille uusi elämä

20 Huh

 

Kevät on tuonut minulle, jälleen kerran, innostuksen kotia koti. Siivotaan, pyyhitään pölyjä, virallisesti suunnitellaan ikkunoiden pesua.

Siivous on edennyt myös kaappeihin ja olenkin taas aloittanut pienimuotoisen tyhjennyksen. Koska työssäni en kohtaa asiakkaita kasvokkain, ei työpukeutumiseen pidä panostaa samalla tavalla kuin ennen. Töissä ei jakkupukuja näy kollegoillakaan, siisti vaatetus kyllä, mutta rahaa ei tähän tarvitse liikaa laittaa.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että vaatteeni, joita en käytä, ei kyllä käytä kukaan muukaan. Kollegani tuli yhtenä päivänä töihin muutaman muovipussin kanssa ja kertoi H & M.n vaatekeräyksestä.

Voit viedä vaatteet kunnosta huolimatta keräykseen ja saat palkkioksi kupongin, jolla saa alea 15 %. Alennus koskee lähes kaikkea, ei lahjakortteja ( ei tietenkään ) sekä erikoiskampanjoita, mutta koskee perusjuttuihin, eli lapsen vaatteisiin, HOME osaston tuotteisiin ja lähes kaikkeen muuhunkin.

Joten päätin toimia. Vein keskiviikkona pussillisen kauppaan, sain lapun ja nyt lappu polttelee kättä. Naapuriliiketilassa juuri keskiviikkona juhlittiin miesten H & M Men liike. Minua ei ollut kutsuttu ( miksiköhän :D) mutta Private Blendin Mikko oli ja hänen sivuillaan on niin kauniita kuvia raidallisista espadrilloksista.

Innostus pääsi kasvamaan. Lisää tarpeettomia vaatteita päätyi muovipussiin ja vien tänään toisen satsin kotimatkalla. Onpa sitten 2 lippua, jos jää joku väri harmittamaan. Itse kun omistajan siron 40 koon jalan, voin helposti käydä miesten puolella ostoksilla, ainakin kengissä.

http://www.hm.com/fi/longlivefashion

 

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: