Ja suvi on suloisin

4 Kes

 

Lapseni täytti 6 v keväällä ja meillä on syksyllä edessä jännät paikat, lapseni tarhassa ei toimi eskaria.

Syksyllä tulee taas uudet kaverit, uudet aikuiset ja uudet haasteet. Ja se eskari.

Olemme olleet huipputyytyväisiä nykyiseen tarhaan ja mietinkin pidempään mitä annetaan läksijäislahjaksi.

Kummatkin minun vanhemmista toimivat kasvatusalalla. Tasa-arvovaltuutetulla olisi kyllä työsarkaa tässä, sillä äitini sai aina 10 kertaisesti kesämuistamiset vst isäni. Idea etten veisi mitään, ei mennyt ajatusmaailmassani läpi.

Päättäjäisjuhlat vietettiin muutama hetki sitten. En tiedä mikä on paras kelloaika juhlille. Nyt juhlat alkoivat klo 9, kesti kahvituksineen reilu tunnin ja pakosti tulin töihin 3 h myöhässä. Jos alkaa iltapäivällä, pitää lähteä kesken päivää pois ja tapella viimeisistä paikoista joista edes on pieni näköyhteys. Onneksi juhlia on vain 2 kertaa vuodessa. Ja se kyynelten määrä. Ja vilkutusten. Mun äiti on tuolla. Herkkää.

Lapseni on… kauniisti sanottuna hyvin energinen ja ei läheskään aina tottele yksinkertaisiakaan käskyjä tai pyyntöjä. Nauroimmekin lapseni parhaan ystävän äidin kanssa juhlan jälkeen kun näimme penkeissä merkinnät. Lapsille oli ennalta määrätty istumapaikat, maalarinteippipalat olivat merkkeinä. Lapseni istui aivan reunassa, ohjaaja vieressä ja hänen paras ystävänsä mahdollisimman kaukana, myös ohjaajan vieressä. Meidän lapset.

Viime jouluinen Australian reissu helpotti lahjamietintää kovasti. Missoni Home on Euroopassa suosittu, Australiassa ei niinkään. Paikallinen Anttila, Target teki yhteistyötä Missonin kanssa, joka ei ikävä kyllä purrut yhtä hyvin kuin vst kampanja täällä Lindexillä. Joten ostin todella kivoja keittiöpyyhkeitä kaikille. Ja laitoin vielä lapun jos ei miellytä, eteenpäin saa aina laittaa. Minun äitini ei ikinä hävittänyt mitään lapsilta saamiaan lahjoja ja 30 työvuoden aikana niitä kieltämättä kertyi melkoinen määrä.

Koska päiväkodista tuli jälkikäteen kiitosta, oli lahja luultavammin mieluinen.

Kauniita kesäpäiviä odotellessa, suvia.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: