Ilmaista tekemistä Helsingissä – Arabia

16 Hei

Lapseni on hyvin liikkuvaa sorttia, mielellään tykkää juosta edestakas, vierestä kun katsoo täysin päättömästi. Joten en oikeesti ihmetellyt sekuntiakaan, kun eräänä päivänä lapsi ilmoitti haluavansa Arabiaan.

Joo, ei menty shoppailemaan vaikka paikka on siihen mitä paras.

Arabiassa sijaitsee mm tehtaanmyymälöitä vino pino. Löytyy Pentik, Arabia, Finlayson, Opa ja sokerina pohjalla Louis Poulsen Lighting Oy.n myymälä. Ikkuna on aina hyvin täytetty, näyttely on siellä vaikka kauppa olisikin kiinni.

Lastani kiinnostaa eniten sisääntulo, jossa on kiva ylämäki. Sitä on mukava juosta edestakas ja kun se alkaa kyllästyttämään, voi siirtyä seuraavaan käytävään.

Tämän käytävän varrella on mm taidetta ja alueen pienoismalli.

Mutta minulle kolahti ihan täysiä sivussa, heti Pentikin myymälän jälkeen oleva Fiskars Campus. Tunnetuin Fiskarsin esine, oranssipäiset sakset, isosta kasasta saksia on rakennettu mobiili. Upea. Lisäksi syvyyttä lisää alla oleva peili. Reilu 200 lautasta oli rakennettu linnunradaksi, pannujen käsikahvasta tehty portaat, kastehelmituikkuja laitettu sävyittäin seinämällinen, kirveitä laitettu esittämään kenties riikinkukon pyrstöä ja lapiot upeana mobiilina.

Olisinkin jäänyt pidemmäksi aikaa näyttelyä ihailemaan, mutta lapseni oli toista mieltä. Lisäksi kaikkea pystyi koskemaan, uskon että pidemmällä visiitillä olisimme voineet aiheuttaa isomman laskun, joten lähdimme pois.

Ehdottomasti vierailun värtti.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: