Lapsiparkit – painajaista vai mitä ?

23 Hei

 

Vietimme lapseni parhaan ystävän ja tämän äidin kanssa päivän, tai oikeastaan muutaman tunnin Ruoholahdessa sijaitsevassa Snadi Stadissa. Olemme käyneet samalla kokoonpanolla siellä ennenkin ja hauskaa on ollut, koko rahan edestä.

Muutama päivä sitten ei ollut, ihmismassa oli melkoinen.

Jonoa oli kassalle koko ajan, siis ihan koko ajan. Aina kun katsoin tiskille, oli jonossa vähintään 10 asiakasta.

Ja tämä tietenkin tarkoitti sitä että paikka oli tupaten täynnä. Naulakoissa ei ollut yhtään tyhjää paikkaa, joka paikassa paljon, hyvin paljon lapsia ja kahvilan vieressä olevat paikat kaikki varattuja.

Karkeasti voi aikuiset luokitella kolmeen ryhmään, ne jotka antavat lapsiensa mennä miten huvittaa, ne jotka ovat kiinni ja seuraavat haukkana, myös pitäen jöötä muille ja sitten sillä välillä olevat.

Lapseni on jo aika iso, 130 cm pitkä, eli pienemmät kyllä jäävät jalkoihin, jos tielle tulevat ja tietenkin lapsimassassa aina joku jää jalkoihin.

Itse aina ihmettelen mielelläsäni niitä aikuisia, jotka voivat vaan istua kahvilla, katsoa kännykkäänsä ja unohtaa kaiken muun. Massapäivillä lapset vaativat sitä että joku katsoo heidän peräänsä ja se ei onnistu sieltä kahvikupin takaa.

Minun lapseni ei ole tottelevaisinta sorttia ja joudun usein komentamaan aika montakin kertaa ennen kuin hyväksyttävä lopputulos tulee. Olikin aika hämmentyvää huomata, kun pieni poika kiipesi korkealle ja ilmoitti hyppäävänsä toisten päälle. Komensin heti alas ja toinen totteli. Näimme tunnin päästä uudestaan ja vieläkin oli sen näköinen, teinkö jotain väärin.

Meidän visiitti oli edullinen, koska ostimme Lapsi-messuilta lippuja, joiden päiväys oli lähellä. Mutta vinkki tuleville, jos eteinen on täynnä kenkiä ja jono on ovelle asti, valitse toinen päivä. Vaikka lapsia lähtisikin pois, niitä tulee lisää samaa tahtia. Huono keli ja kampanjan loppumiset ovat takuuvarma keino saada ko leikkipaikat täyteen.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: