Pääsyliput

14 Elo
 1. Saksa on täynnä mukavaa tekemistä ja myös koska asuu yli 80 miljoonaa, myös ihmisiä riittää joka paikkaan, paljon paljon enemmän kuin meillä täällä Suomessa.

  Silti ihmettelen aina heidän suosittua jonotussysteemiä.

  Me olemme jo muutamana vuotena ostaneet Merlin vuosiliput, joilla pääsee mm Saksan Sealifeihin ilmaiseksi sisään ja lisäksi jonon ohi. Ehdottomasti parhaimmat jonot löytyvät Oberhausenissa, jossa asusteli mm mustekala Paul, joka aikoinaanarvuutteli, anteeksi tiesi jalkapallo-otteluiden voittajia. Jonot ovat n 2 tunnin pituisia.

  Tänäkin vuonna ostimme liput netistä, tulostimme ne ja ne aktivoitiin Heideparkissa. Printtiä näyttämällä sai pysäköidä ilmaiseksi, pääsimme portista sisään, eli koodi toimi ja infopisteessä meistä otettiin kuvat ja saimme jokainen omat korttimme.

  Sää ei täysin suosinut, joten olimme täällä vain n kolmisen tuntia.

  Kävimme matkan aikana myös Berliinin Sealifessa, joka on minun ehdoton suosikkini ihan Aqua Domin vuoksi, kaikissa kolmessa Legolandissa. Gunzburgin Legoland voittaa 100 – 0 Billundin ja en oikeasti ymmärrä miksi kaikki suomalaiset sankoin joukoin menee Billundiin. Ihmiset hyvät, menkää Gunzburgiin !!!

  Vuosilippu meiltä kolmelta maksoi vajaa 200 euroa ja sisäänpääsy pelkästään Heideen olisi ollut meiltä yli 100 euroa. Samalla lipulla voimme sitten käydä syksymmällä tai keväämmällä myös siellä Billundissa….

  Muita pääsylippuja emme sitten ostaneetkaan, Galaxy vesipuistoa lukuunottamatta.

  Suosittelen. Lämpimästi.

  http://www.merlinjahreskarte.de/default.aspx

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: