Viikonloppu Tallinnassa

24 Elo

Kävin viikonloppuna lapin ystävieni kanssa Tallinnassa. Toinen heistä on käynyt kaupungissa vuosia, vuosia sitten, toinen ei koskaan.

Matka tehtiin perinteiseen tapaan Viking Linellä, niin että jäimme laivaan yöksi. Itse en ollut ihan täydessä iskussa, joten valitsin nukkumisen ilta 11 jälkeen, mutta kaukaiset vieraat viihtyivät yökerhossa klo 03.30 asti. Pisteet heille.

Olimme varanneet hotellin satama-alueelta, PK Ilmarisessa on usein hyviä tarjouksia ja olen ihmetellyt miten 4 tähden hotelli ja halpa hinta toimivat. Hyvin toimivat. Veimme heti satamaan tultuamme laukut hotelliin, lähdimme aamiaiselle ja Stockmannin oven takana olimme kaupan auettua. Lähdimme siitä pikkuhiljaa valumaan kohti hotellia, käyden mm kaikki vaateliikkeet läpi, mitkä vaan vastaan tuli.

Hotelliin kun tulimme, saimme ugradettua huoneen 35 e lisämaksusta ja huone oli todella mukava. Aamutakit, töppöset, kylpyamme, pienet minipullot kylpyhuoneessa sekä minibaarin sisältö kuuluivat hintaan.

Illalla lähdimme etsimään ruokapaikkaa, luimme läpi hotellin menyyn. Kävimme kaupungilla kääntymässä vaan huomataksemme ettei hotellia ole voittanutta. 3 ruuan dinneri maksoi 21 euroa per nuppi.

Aamulla aamiaisen jälkeen laivaan. Ystäväni menivät Jarin konserttiin, valitsimme paluulaivan aikataulun perusteella. Eckerö tarjosi parhaan aikataulun ja heidän loungehan on alkuvuodesta uusittu. Isäntä oli meitä vastassa, pientä syötävää oli mukavasti ja suklaamoussea jälkiruuaksi. Netti toimi läpi koko matkan, juotavat sisältyivät hintaan ja paikka oli valoisa ja viihtyisä. Ainoa miinus on ettei loungelaiset pääse ensimmäisenä ulos. Loungen lisämaksu oli n 20 euron luokkaa ja ehdottomasti hintansa värtti.

Aikataulun mukaisesti tulimme satamaan ja ystäväni menivät konserttiin, nauttivat keikasta ihan joka euron edestä.

Hotellin varjopuoli on sijainti, kun se ei ole ”ydinkeskustassa”. Tallinnan varjopuoli taas on se että kaupunki on hyvin pieni. Muutamassa minuutissa käveli hotellista vanhaan kaupunkiin ja Virukeskukseenkin vartissa.

Mainokset

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: